LYL Krill Oil KID, želejas lācīši, 30 gab.

LYL Krill Oil KID, želejas lācīši, 30 gab.

PHARM&MED
Kopā
14.09 €
Derīguma termiņš: 2026-01-30
LYL Krill Oil KID krila eļļas sastāvā ir bērna augšanai un imūnsistēmas spēcināšanai nepieciešamākie vitamīni A, D3, C un E, ar dabīgu augļu garšu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

LYL Krill Oil KID, 30 želejas lācīši.

LYL Krill Oil KID krila eļļas sastāvā ir bērna augšanai un imūnsistēmas spēcināšanai nepieciešamākie vitamīni A, D3, C un E, ar dabīgu augļu garšu. Dabīgi iegūts Antarktiskais krils (Euphausia Superba). Krilu iegūst tīrākajos pasaules ūdeņos, līdz ar to tas ir pilnīgi tīrs no radioaktīviem un citiem ķīmiskiem piemaisījumiem. Krila eļļas sastāvā omega 3 ir jūras fosfolipīdu formā, tādejādi garantējot pilnvērtīgu tās uzsūkšanos organismā. LYL krila eļļa satur vērtīgās omega 3 taukskābes (DHS, EPS).

Papildu informācija par produktu
product
526029 LYL Krill Oil KID, želejas lācīši, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bd/27/bd3671aac1a87e962c67b30cb8d5.png InStock 14.09 EUR 14.09 <p style="text-align:justify;"><strong>LYL Krill Oil KID, 30 želejas lācīši.</strong></p> <p style="text-align:justify;">LYL Krill Oil KID krila eļļas sastāvā ir bērna augšanai un imūnsistēmas spēcināšanai nepieciešamākie vitamīni A, D3, C un E, ar dabīgu augļu garšu. Dabīgi iegūts Antarktiskais krils (Euphausia Superba). Krilu iegūst tīrākajos pasaules ūdeņos, līdz ar to tas ir pilnīgi tīrs no radioaktīviem un citiem ķīmiskiem piemaisījumiem. Krila eļļas sastāvā omega 3 ir jūras fosfolipīdu formā, tādejādi garantējot pilnvērtīgu tās uzsūkšanos organismā. LYL krila eļļa satur vērtīgās omega 3 taukskābes (DHS, EPS).</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Krila eļļa