LĪGA ar plūmju kauliņu eļļu mitrinošs sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

LĪGA ar plūmju kauliņu eļļu mitrinošs sejas krēms, 50 ml

SALONS LĪGA SIA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
18.02 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Piemērots visu tipu sejas ādas kopšanai, īpaši sausai un normālai sejas ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mitrinošs sejas krēms ar plūmju kauliņu eļļu visiem ādas tipiem.  Atjauno un uztur optimālu ādas mitruma līmeni, aizsargā no apkārtējās vides negatīvās ietekmes, nogludina un nomierina sejas ādu. Lieliski piemērots lietošanai ikdienā, nodrošinot ādas mirdzumu un starojošu izskatu. Sastāvā iekļauts Pentavitin – augu izcelsmes karbohidrātu komplekss, kas nodrošina tūlītēju, dziļu mitrināšanu 72 stundu garumā. Tas lieliski savienojas ar ādas virsmas slāņiem un nav viegli nomazgājams, bloķējot mitrumu kā magnēts. Krēmu iedarbību spēcina Latvijā iegūti, sertificēti pūķgalves, liepu ziedu un smiltsērkšķu ogu ekstrakti, kam piemīt mitrinoša, atjaunojoša un nomierinoša iedarbība. Sastāvs bagātināts ar divu dažādu molekulmasu hialuronskābi, nodrošinot vispusīgu mitrināšanu un ūdens noturību šūnās.

Mitrinošs sejas krēms ar plūmju kauliņu eļļu, tāpat kā visa Līga Nature SPA kosmētika,  ir mikrobioloģiski testēts, lai nodrošinātu drošu tā lietošanu visu uz iepakojuma norādīto lietošanas laiku. Mūsu vērtības ir kvalitāte un rūpība. Mēs nodrošinām, ka pircējs saņem tikko gatavotu dabīgu kosmētiku tieši no ražotnes.

product
1143016 LĪGA ar plūmju kauliņu eļļu mitrinošs sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d6/48/307291a46cff6bbc5aef805d1821.png InStock 18.02 EUR 25.74 <p style="text-align:justify;">Mitrinošs sejas krēms ar plūmju kauliņu eļļu visiem ādas tipiem.  Atjauno un uztur optimālu ādas mitruma līmeni, aizsargā no apkārtējās vides negatīvās ietekmes, nogludina un nomierina sejas ādu. Lieliski piemērots lietošanai ikdienā, nodrošinot ādas mirdzumu un starojošu izskatu. Sastāvā iekļauts Pentavitin – augu izcelsmes karbohidrātu komplekss, kas nodrošina tūlītēju, dziļu mitrināšanu 72 stundu garumā. Tas lieliski savienojas ar ādas virsmas slāņiem un nav viegli nomazgājams, bloķējot mitrumu kā magnēts. Krēmu iedarbību spēcina Latvijā iegūti, sertificēti pūķgalves, liepu ziedu un smiltsērkšķu ogu ekstrakti, kam piemīt mitrinoša, atjaunojoša un nomierinoša iedarbība. Sastāvs bagātināts ar divu dažādu molekulmasu hialuronskābi, nodrošinot vispusīgu mitrināšanu un ūdens noturību šūnās.</p> <p style="text-align:justify;">Mitrinošs sejas krēms ar plūmju kauliņu eļļu, tāpat kā visa Līga Nature SPA kosmētika,  ir mikrobioloģiski testēts, lai nodrošinātu drošu tā lietošanu visu uz iepakojuma norādīto lietošanas laiku. Mūsu vērtības ir kvalitāte un rūpība. Mēs nodrošinām, ka pircējs saņem tikko gatavotu dabīgu kosmētiku tieši no ražotnes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi