LĪGA Ar kofeīnu un melisas ēterisko eļļu pretcelulīta losjons, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

LĪGA Ar kofeīnu un melisas ēterisko eļļu pretcelulīta losjons, 200 ml

SALONS LĪGA SIA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Piemērots jebkura ādas tipa kopšanai, celulīta profilaksei un/vai mazināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pretcelulīta losjons ar kofeīnu un melisas ēterisko eļļu ir ļoti vieglas konsistences ķermeņa kopšanas līdzeklis, kas mazina ūdens aizturi un tauku šūnu uzkrāšanos problēmzonās. Pretcelulīta losjons vienlaikus izlīdzina ādas negludumus, uzlabo asins mikrocirkulāciju un tā bagātīgais sastāvs papildus nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu. Kā dabisks stimulants, kofeīns izraisa vazokonstrikciju (asinsvadu sašaurināšanos) un uzklāts uz ādas, tas stimulē asinsriti.  Vazokonstrikcija var savilkt un nostiprināt ādu, pateicoties liekā šķidruma izvadīšanai un iespējamai limfodrenāžas sistēmas stimulēšanai. Ādu izlīdzinošu pretcelulīta iedarbību pastiprina zirgkastaņas un ingvera ekstrakti, kas stimulē mikrocirkulāciju un uzlabo asinsriti. Turklāt šīs aktīvās vielas arī uzlabo un aizsargā kapilāru sieniņu darbību un redzami samazina tūsku.

Pretcelulīta losjons, tāpat kā visa Līga Nature SPA kosmētika, ir mikrobioloģiski testēts, lai nodrošinātu drošu tā lietošanu visu uz iepakojuma norādīto lietošanas laiku. Mūsu vērtības ir kvalitāte un rūpība. Mēs nodrošinām, ka pircējs saņem tikko gatavotu dabīgu kosmētiku tieši no ražotnes.

product
1143013 LĪGA Ar kofeīnu un melisas ēterisko eļļu pretcelulīta losjons, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4e/59/2ab83a7e1a6eb53f68e07de03dff.png InStock 16.58 EUR 23.68 <p style="text-align:justify;">Pretcelulīta losjons ar kofeīnu un melisas ēterisko eļļu ir ļoti vieglas konsistences ķermeņa kopšanas līdzeklis, kas mazina ūdens aizturi un tauku šūnu uzkrāšanos problēmzonās. Pretcelulīta losjons vienlaikus izlīdzina ādas negludumus, uzlabo asins mikrocirkulāciju un tā bagātīgais sastāvs papildus nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu. Kā dabisks stimulants, kofeīns izraisa vazokonstrikciju (asinsvadu sašaurināšanos) un uzklāts uz ādas, tas stimulē asinsriti.  Vazokonstrikcija var savilkt un nostiprināt ādu, pateicoties liekā šķidruma izvadīšanai un iespējamai limfodrenāžas sistēmas stimulēšanai. Ādu izlīdzinošu pretcelulīta iedarbību pastiprina zirgkastaņas un ingvera ekstrakti, kas stimulē mikrocirkulāciju un uzlabo asinsriti. Turklāt šīs aktīvās vielas arī uzlabo un aizsargā kapilāru sieniņu darbību un redzami samazina tūsku.</p> <p style="text-align:justify;">Pretcelulīta losjons, tāpat kā visa Līga Nature SPA kosmētika, ir mikrobioloģiski testēts, lai nodrošinātu drošu tā lietošanu visu uz iepakojuma norādīto lietošanas laiku. Mūsu vērtības ir kvalitāte un rūpība. Mēs nodrošinām, ka pircējs saņem tikko gatavotu dabīgu kosmētiku tieši no ražotnes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Pretcelulīta kosmētika