LĪGA Plum lūpu balzams, 7 g
0 0 (0 atsauksmes)

LĪGA Plum lūpu balzams, 7 g

SALONS LĪGA SIA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Lūpu balzams Plūme ir dabīgs lūpu balzams ar plūmju aromātu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lūpu balzams Plūme ir dabīgs lūpu balzams ar plūmju aromātu, šī sviestu, rīcineļļu, kakao sviestu, E vitamīnu un bišu vasku rūpēm par labsajūtu un lielisku izskatu ikdienā. Piemērots lietošanai gan sievietei, gan vīrietim, kā arī bērniem. Pieejami arī citu aromātu lūpu balzami - zemeņu,  mango, augļu un kaņepju lūpu balzams.

Lūpu balzams Plūme, tāpat kā visa Līga Nature SPA kosmētika,  ir mikrobioloģiski testēts, lai nodrošinātu drošu tā lietošanu visu uz iepakojuma norādīto lietošanas laiku. Mūsu vērtības ir kvalitāte un rūpība. Mēs nodrošinām, ka pircējs saņem tikko gatavotu dabīgu kosmētiku tieši no ražotnes.

product
1143031 LĪGA Plum lūpu balzams, 7 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/dc/9c/19d44bca43dd31c250cbf5b14952.png InStock 3.7 EUR 6.17 <p style="text-align:justify;">Lūpu balzams Plūme ir dabīgs lūpu balzams ar plūmju aromātu, šī sviestu, rīcineļļu, kakao sviestu, E vitamīnu un bišu vasku rūpēm par labsajūtu un lielisku izskatu ikdienā. Piemērots lietošanai gan sievietei, gan vīrietim, kā arī bērniem. Pieejami arī citu aromātu lūpu balzami - zemeņu,  mango, augļu un kaņepju lūpu balzams.</p> <p style="text-align:justify;">Lūpu balzams Plūme, tāpat kā visa Līga Nature SPA kosmētika,  ir mikrobioloģiski testēts, lai nodrošinātu drošu tā lietošanu visu uz iepakojuma norādīto lietošanas laiku. Mūsu vērtības ir kvalitāte un rūpība. Mēs nodrošinām, ka pircējs saņem tikko gatavotu dabīgu kosmētiku tieši no ražotnes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Lūpu kopšana