LAUMA MEDICAL M elastīgs pārsējs elkonim, 2 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

LAUMA MEDICAL M elastīgs pārsējs elkonim, 2 gab.

LAUMA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
8.99 €
Derīguma termiņš: 2029-01-30
Elastīgais pārsējs paredzēts stabilitātes un komforta nodrošināšanai elkoņa locītavā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Elastīgais pārsējs paredzēts stabilitātes un komforta nodrošināšanai elkoņa locītavā. Pārsējs efektīvi atslogo locītavu un mazina dažādu iekaisumu (reimatisma, artrīta), kā arī sasitumu vai sastiepumu radītas sāpes. Pārsēju izmanto arī profilaktiskos nolūkos, lai izvairītos no elkoņa locītavas traumas palielinātas slodzes gadījumā. Dabīgais pārsēja sastāvs un tā īpašā struktūra nodrošina ādas elpošanu un komforu pat ilgstoši to nēsājot. Pārsēja iekšējais slānis nodrošina mikromasāžu, veicinot asinscirkulāciju un mazinot tūsku.

Pārsēju mazgāt ar ziepēm siltā ūdenī, kura temperatūra nepārsniedz +35°C. Mazgājot un skalojot pārsēju nedrīkst berzt vai izgriezt. Pārsēju nav ieteicams gludināt. Ieteicamais lietošanas laiks: 1 gads. Uzglabāšanas garantijas laiks: 5 gadi no izgatavošanas datuma, kas norādīts uz iepakojuma.

product
1161729 LAUMA MEDICAL M elastīgs pārsējs elkonim, 2 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a2/9e/71cf75d527f8e49b075a2eb18b1e.png InStock 8.99 EUR 8.99 <p style="text-align:justify;">Elastīgais pārsējs paredzēts stabilitātes un komforta nodrošināšanai elkoņa locītavā. Pārsējs efektīvi atslogo locītavu un mazina dažādu iekaisumu (reimatisma, artrīta), kā arī sasitumu vai sastiepumu radītas sāpes. Pārsēju izmanto arī profilaktiskos nolūkos, lai izvairītos no elkoņa locītavas traumas palielinātas slodzes gadījumā. Dabīgais pārsēja sastāvs un tā īpašā struktūra nodrošina ādas elpošanu un komforu pat ilgstoši to nēsājot. Pārsēja iekšējais slānis nodrošina mikromasāžu, veicinot asinscirkulāciju un mazinot tūsku.</p> <p style="text-align:justify;">Pārsēju mazgāt ar ziepēm siltā ūdenī, kura temperatūra nepārsniedz +35°C. Mazgājot un skalojot pārsēju nedrīkst berzt vai izgriezt. Pārsēju nav ieteicams gludināt. Ieteicamais lietošanas laiks: 1 gads. Uzglabāšanas garantijas laiks: 5 gadi no izgatavošanas datuma, kas norādīts uz iepakojuma.</p> <p style="text-align:justify;"><img src="/upload/content/101-izmeri-aptiekam-sutie-ar-skicem-1.jpg" alt="" width="864" height="302" /></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Elastīgās saites, jostas, teipi