LABRAINS ReDress Rosacea&Strike back sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

LABRAINS ReDress Rosacea&Strike back sejas krēms, 50 ml

LABRAINS SIA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Rosacea & Strike Back krēms rozācijas skartai ādai ar atjaunojošu efektu. Sejas ādas nostiprināšanai un apsārtuma mazināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Samazina apsārtumu, pigmentācijas plankumus, krunciņas un rozācijas simptomus. Ziemeļu augu un kurkumas apvienojums uzlabo ādas izskatu, mazina iekaisuma procesus un atjauno komfortu. Produkta sastāvā ir hialuronskābe, brūnaļģes, dadža saknes un kadiķa cilmes šūnu ekstrakti.

Klīniski pierādīts:

  • 4-8 nedēļu laikā ievērojami samazina apsārtumu, iekaisumu un mazina rozācijas simptomus;
  • aizsargā ādas šūnas no ultravioletā starojuma izraisīta oksidatīvā stresa, samazinot to līdz pat 44%;
  • uzlabo sejas ovālu un palielina ādas elastību līdz pat 34%;
  • izlīdzina krunciņas un uzlabo ādas toni un tvirtumu;
  • palielina mitohondriju skaitu un atjauno to enerģijas apmaiņu vecākās šūnās;
  • aktivizē šūnas un stiprina asinsvadus.
product
1129487 LABRAINS ReDress Rosacea&Strike back sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6f/0c/5e7342f97d6ae8a92b222f9159d7.png InStock 49.19 EUR 81.99 <p style="text-align:justify;">Samazina apsārtumu, pigmentācijas plankumus, krunciņas un rozācijas simptomus. Ziemeļu augu un kurkumas apvienojums uzlabo ādas izskatu, mazina iekaisuma procesus un atjauno komfortu. Produkta sastāvā ir hialuronskābe, brūnaļģes, dadža saknes un kadiķa cilmes šūnu ekstrakti.<br /><br />Klīniski pierādīts:</p> <ul><li style="text-align:justify;">4-8 nedēļu laikā ievērojami samazina apsārtumu, iekaisumu un mazina rozācijas simptomus;</li> <li style="text-align:justify;">aizsargā ādas šūnas no ultravioletā starojuma izraisīta oksidatīvā stresa, samazinot to līdz pat 44%;</li> <li style="text-align:justify;">uzlabo sejas ovālu un palielina ādas elastību līdz pat 34%;</li> <li style="text-align:justify;">izlīdzina krunciņas un uzlabo ādas toni un tvirtumu;</li> <li style="text-align:justify;">palielina mitohondriju skaitu un atjauno to enerģijas apmaiņu vecākās šūnās;</li> <li style="text-align:justify;">aktivizē šūnas un stiprina asinsvadus.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi