LA ROCHE-POSAY Cicaplast Levres lūpu balzams, 7.5 ml

LA ROCHE-POSAY Cicaplast Levres lūpu balzams, 7.5 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
4.8 4.75 (4 atsauksmes)
Kopā
6.05 €
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Izveidots, lai mitrinātu, labotu un aizsargātu sausas, sasprēgājušas lūpas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Cicaplast Levres lūpu balzams ir izveidots, lai mitrinātu, dziedētu un aizsargātu sausas, sasprēgājušas un pat visjutīgākās lūpas.

Šis mitrinošais lūpu balzams nodrošina jaunas barjer-struktūras paaudzi ļoti efektīvā formulā, kas ir īpaši ērta un aizsargājoša.

Sastāvā ar 10 % šī sviestu un 5 % pantenolu, lai mazinātu sausumu, šis lūpu balzams nodrošina svaigumu un mitrināšanu visjutīgākajai sejas ādai - lūpām. Šis lūpu balzams bez smaržas ir dermatoloģiski pārbaudīts un ir ideāli piemērots sausai un jutīgai ādai. Tas ir piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem.

product
0105293 LA ROCHE-POSAY Cicaplast Levres lūpu balzams, 7.5 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0a/17/da8b2d2679d376a2e34a7bb7e670.png InStock 6.05 EUR 10.09 <p style="text-align:justify;">Cicaplast Levres lūpu balzams ir izveidots, lai mitrinātu, dziedētu un aizsargātu sausas, sasprēgājušas un pat visjutīgākās lūpas.</p> <p style="text-align:justify;">Šis mitrinošais lūpu balzams nodrošina jaunas barjer-struktūras paaudzi ļoti efektīvā formulā, kas ir īpaši ērta un aizsargājoša.</p> <p style="text-align:justify;">Sastāvā ar 10 % šī sviestu un 5 % pantenolu, lai mazinātu sausumu, šis lūpu balzams nodrošina svaigumu un mitrināšanu visjutīgākajai sejas ādai - lūpām. Šis lūpu balzams bez smaržas ir dermatoloģiski pārbaudīts un ir ideāli piemērots sausai un jutīgai ādai. Tas ir piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Lūpu kopšana