KORFF Eye Zone viegli izgaismojošs ar liftinga efektu acu krēms, 15 ml
0 0 (0 atsauksmes)

KORFF Eye Zone viegli izgaismojošs ar liftinga efektu acu krēms, 15 ml

KORF S.R.L
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
38.49 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Bagātināts ar sējas auzu ekstraktu, mazmolekulāru hialuronskābi un PP vitamīnu, krēms mazina noguruma pazīmes un sīkas rieviņas, nodrošinot liftinga efektu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

DZIDRINOŠS KRĒMS ĀDAI AP ACĪM LIFTINGA EFEKTAM. AR SĒJAS AUZU EKSTRAKTU UN PP VITAMĪNU.

Bagātināts ar sējas auzu ekstraktu, mazmolekulāru hialuronskābi un PP vitamīnu, krēms mazina noguruma pazīmes un sīkas rieviņas, nodrošinot liftinga efektu. Magoņu ekstrakts un aktīvās daļiņas ar maigās izkliedes efektu maskē tumšos lokus zem acīm. Krēmam raksturīga tūlītēja dzidrinoša iedarbība. Pudelītei ir īpaša pipete, kas kalpo arī kā aplikators. Tas līdzekli ļauj uzklāt vēl efektīvāk. Ar aplikatora noapaļoto galu iespējams patīkami masēt ādu.

product
1143665 KORFF Eye Zone viegli izgaismojošs ar liftinga efektu acu krēms, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/cc/d4/191a4daa9367966ff54532fceaee.png InStock 38.49 EUR 54.99 <p>DZIDRINOŠS KRĒMS ĀDAI AP ACĪM LIFTINGA EFEKTAM. AR SĒJAS AUZU EKSTRAKTU UN PP VITAMĪNU.</p> <p>Bagātināts ar sējas auzu ekstraktu, mazmolekulāru hialuronskābi un PP vitamīnu, krēms mazina noguruma pazīmes un sīkas rieviņas, nodrošinot liftinga efektu. Magoņu ekstrakts un aktīvās daļiņas ar maigās izkliedes efektu maskē tumšos lokus zem acīm. Krēmam raksturīga tūlītēja dzidrinoša iedarbība. Pudelītei ir īpaša pipete, kas kalpo arī kā aplikators. Tas līdzekli ļauj uzklāt vēl efektīvāk. Ar aplikatora noapaļoto galu iespējams patīkami masēt ādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Ādas kopšana ap acīm