KLORANE Softening with Oat Milk šampūns, 200 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

KLORANE Softening with Oat Milk šampūns, 200 ml

PIERRE FABRE
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Maigs šampūns, kas attīra un baro matus, padarot tos īpaši mīkstus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Piemērots visiem matu tipiem, Klorane mīkstinošais šampūns ar auzu pienu lieliski attīra matus visā garumā, vienlaikus ievērojot dabisko galvas ādas un matu šķiedras līdzsvaru. Maigajam šampūnam ir 87 % dabīga formula, kas piepilda šķipsnas ar intensīvu mitrumu un vitamīniem.

Pēc mazgāšanas mati kļūst zīdaini maigi, bioloģiski noārdāmā formula izmanto kondicionējošo auzu piena un avena sativa maisījumu, kas palīdz barot matus, sniedzot matiem nomierinošu efektu. Šampūna augstās tolerances dizains nodrošina piemērotību visai ģimenei, tostarp bērniem no trīs gadu vecuma.

Vegāns.

Dermatoloģiski pārbaudīts.

product
1164134 KLORANE Softening with Oat Milk šampūns, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a4/35/fa7747c629159e4498ab493bb0c1.png InStock 13.19 EUR 13.19 <p style="text-align:justify;">Piemērots visiem matu tipiem, Klorane mīkstinošais šampūns ar auzu pienu lieliski attīra matus visā garumā, vienlaikus ievērojot dabisko galvas ādas un matu šķiedras līdzsvaru. Maigajam šampūnam ir 87 % dabīga formula, kas piepilda šķipsnas ar intensīvu mitrumu un vitamīniem.</p> <p style="text-align:justify;">Pēc mazgāšanas mati kļūst zīdaini maigi, bioloģiski noārdāmā formula izmanto kondicionējošo auzu piena un <em>avena sativa</em> maisījumu, kas palīdz barot matus, sniedzot matiem nomierinošu efektu. Šampūna augstās tolerances dizains nodrošina piemērotību visai ģimenei, tostarp bērniem no trīs gadu vecuma.</p> <p style="text-align:justify;">Vegāns.</p> <p style="text-align:justify;">Dermatoloģiski pārbaudīts.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni