KABRITA ar ķirbi daudzgraudu biezputra , 180 g
0 0 (0 atsauksmes)

KABRITA ar ķirbi daudzgraudu biezputra , 180 g

NUTRICEAL FOODS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2024-10-31
Maiga un gaisīga daudzgraudu putra uz adaptēta maisījuma Kabrita pamata ar pievienotu aromātisko, garšīgo un veselīgo ķirbi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Maiga un gaisīga daudzgraudu putra uz adaptēta maisījuma Kabrita pamata ar pievienotu aromātisko, garšīgo un veselīgo ķirbi. Ideāli piemērota saudzīgai un sabalansētai mazuļa ēdināšanai pirmajā dzīves gadā. Barojošajam auzu pārslu un Kabrita maisījuma, no dabīgā kazas piena, savienojumam piemīt augsta uzturvērtība. Patīkamā saldkrējuma garša, tiek sasniegta nepievienojot saldinātājus – tikai pateicoties dabīgajam piena cukuram (laktozei), ko satur maisījums. Viegli uzsūcas un labi sagremojas.

product
1028474 KABRITA ar ķirbi daudzgraudu biezputra , 180 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/14/65/f633220d9531f8033c95a68822cc.png InStock 8.99 EUR 14.99 <p style="text-align:justify;">Maiga un gaisīga daudzgraudu putra uz adaptēta maisījuma Kabrita pamata ar pievienotu aromātisko, garšīgo un veselīgo ķirbi. Ideāli piemērota saudzīgai un sabalansētai mazuļa ēdināšanai pirmajā dzīves gadā. Barojošajam auzu pārslu un Kabrita maisījuma, no dabīgā kazas piena, savienojumam piemīt augsta uzturvērtība. Patīkamā saldkrējuma garša, tiek sasniegta nepievienojot saldinātājus – tikai pateicoties dabīgajam piena cukuram (laktozei), ko satur maisījums. Viegli uzsūcas un labi sagremojas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem