JURLIQUE Sweet Violet and Grapefruit Hydrating Mist sprejs, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

JURLIQUE Sweet Violet and Grapefruit Hydrating Mist sprejs, 100 ml

JURLIQUE
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2024-08-30
Šis dzīvinošais aerosols piesātināts ar pacilājošajām citrusaugļu un ziedu notīm, un liek ādai justies mitrinātai, līdzsvarotai un atjauno tās dabīgo starojumu. Jaudīgais smaržīgo vijolīšu ekstrakts palīdz uzlabot ādas mitruma līmeni.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Viens no visiecienītākajiem ierobežota izlaiduma produktiem, mitrinošais smaržīgo vijolīšu un greipfrūtu aerosols ir atkal atgriezies, šoreiz uz palikšanu. Šis dzīvinošais aerosols piesātināts ar pacilājošajām citrusaugļu un ziedu notīm, un liek ādai justies mitrinātai, līdzsvarotai un atjauno tās dabīgo starojumu. Jaudīgais smaržīgo vijolīšu ekstrakts palīdz uzlabot ādas mitruma līmeni. Augu izcelsmes antioksidanti lielā koncentrācijā palīdz aizsargāt mitrumu zaudējušu ādu un atjaunot tās rezerves.

product
1195682 JURLIQUE Sweet Violet and Grapefruit Hydrating Mist sprejs, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d7/4d/12813359232f28a3c5331601a041.png InStock 25.29 EUR 42.15 <p>Viens no visiecienītākajiem ierobežota izlaiduma produktiem, mitrinošais smaržīgo vijolīšu un greipfrūtu aerosols ir atkal atgriezies, šoreiz uz palikšanu. Šis dzīvinošais aerosols piesātināts ar pacilājošajām citrusaugļu un ziedu notīm, un liek ādai justies mitrinātai, līdzsvarotai un atjauno tās dabīgo starojumu. Jaudīgais smaržīgo vijolīšu ekstrakts palīdz uzlabot ādas mitruma līmeni. Augu izcelsmes antioksidanti lielā koncentrācijā palīdz aizsargāt mitrumu zaudējušu ādu un atjaunot tās rezerves.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana