JARDIN D'APOTHICAIRE Alveju un ābolu ekoloģiskas šķidrās ziepes, 300 ml
0 0 (0 atsauksmes)

JARDIN D'APOTHICAIRE Alveju un ābolu ekoloģiskas šķidrās ziepes, 300 ml

BLANCHE LABORATOIRE
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-11-30
„Jardin d'Apothicaire“ ekoloģiskās, īpaši maigās šķidrās roku ziepes ar alveju un ābolu piemērotas visiem ādas tipiem, īpaši jutīgai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

„Jardin d'Apothicaire“ ekoloģiskās, īpaši maigās šķidrās roku ziepes ar alveju un ābolu piemērotas visiem ādas tipiem, īpaši jutīgai ādai. Maigi mazgā, neapdraudot ādas dabisko pH līmeni un nesausinot ādu. Alveja mīkstina, baro, aizsargā ādu, ābolu ekstrakts to padara maigu. Ar dozatoru – ērtai lietošanai.

Nesatur krāsvielas un ziepes. 100% dabīga ābolu smaržviela. Piemērots vegāniem. Piemērots lietošanai visai ģimenei, bērniem no 3 gadiem.

COSMEBIO COSMOS ORGANIC sertificēts kā ekoloģiska kosmētika.

product
1143345 JARDIN D'APOTHICAIRE Alveju un ābolu ekoloģiskas šķidrās ziepes, 300 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bb/a7/3a814ba42224ce69c42dba22567d.png InStock 5.1 EUR 7.29 <p>„Jardin d'Apothicaire“ ekoloģiskās, īpaši maigās šķidrās roku ziepes ar alveju un ābolu piemērotas visiem ādas tipiem, īpaši jutīgai ādai. Maigi mazgā, neapdraudot ādas dabisko pH līmeni un nesausinot ādu. Alveja mīkstina, baro, aizsargā ādu, ābolu ekstrakts to padara maigu. Ar dozatoru – ērtai lietošanai.</p> <p>Nesatur krāsvielas un ziepes. 100% dabīga ābolu smaržviela. Piemērots vegāniem. Piemērots lietošanai visai ģimenei, bērniem no 3 gadiem.</p> <p>COSMEBIO COSMOS ORGANIC sertificēts kā ekoloģiska kosmētika.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana/Rokām