INSTITUT ESTHEDERM Intensive Propolis+ Zinc losjons, 130 ml
0 0 (0 atsauksmes)

INSTITUT ESTHEDERM Intensive Propolis+ Zinc losjons, 130 ml

INSTITUT ESTHEDERM
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Intensive Propolis + līnijas produkti novērš izsitumus, savelk paplašinātas poras, samazina pūtītes un to radītās sekas, kā arī aizsargā ādu no oksidatīvā stresa, palēninot novecošanās procesu un saglabājot ādu jauneklīgu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Intensive Propolis+ ir dubultas iedarbības sejas kopšanas līdzekļu līnija gan izsitumu, gan novecošanās pazīmju novēršanai. Propolis+ produkti novērsīs izsitumus, paplašinātas poras, pinnes, aknes seku redzamās pēdas sejā, kā arī pasargās ādu no oksidatīvā stresa, lai novērstu novecošanos un saglabātu ādas jaunību ilgstoši.

Propolis+ losjons ar ūdens viegluma tekstūru un seruma aktīvo iedarbību. Losjona sastāvā esošajai aktīvajai vielai cinka glukonātam ir pretiekaisuma, antibakteriāla un sebumu regulējoša iedarbība. Tas sašaurina poras, lieliski nomierina ādu un matē to. Problemātiskai ādai ar noslieci uz akni (izsitumi, pinnes) un novecošanās pazīmēm´.

* Nomierina ādu – ierobežo un nomierina ar aknes bojājumiem saistītās ādas reakcijas.

* Samazina ar akni saistītos ādas bojājumus, izlīdzinot ādas toni.

* Matē un izlīdzina.

Sastāvā iekļautajai aktīvajai vielai – cinkam ir antibakteriāla un sebumu regulējoša iedarbība, kas samazina ādas taukaino spīdumu un sašaurina poras. Āda ir attīrīta, izsitumu pēdas sejā samazinās, āda ir matēta, sejas tonis ir daudz vienmērīgāks. 

product
10120165 INSTITUT ESTHEDERM Intensive Propolis+ Zinc losjons, 130 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2c/69/2b78f7d982046f73e9484a37844e.png InStock 27.29 EUR 38.99 <p style="text-align:justify;">Intensive Propolis+ ir dubultas iedarbības sejas kopšanas līdzekļu līnija gan izsitumu, gan novecošanās pazīmju novēršanai. Propolis+ produkti novērsīs izsitumus, paplašinātas poras, pinnes, aknes seku redzamās pēdas sejā, kā arī pasargās ādu no oksidatīvā stresa, lai novērstu novecošanos un saglabātu ādas jaunību ilgstoši.</p> <p style="text-align:justify;">Propolis+ losjons ar ūdens viegluma tekstūru un seruma aktīvo iedarbību. Losjona sastāvā esošajai aktīvajai vielai cinka glukonātam ir pretiekaisuma, antibakteriāla un sebumu regulējoša iedarbība. Tas sašaurina poras, lieliski nomierina ādu un matē to. Problemātiskai ādai ar noslieci uz akni (izsitumi, pinnes) un novecošanās pazīmēm´.</p> <p style="text-align:justify;">* Nomierina ādu – ierobežo un nomierina ar aknes bojājumiem saistītās ādas reakcijas.</p> <p style="text-align:justify;">* Samazina ar akni saistītos ādas bojājumus, izlīdzinot ādas toni.</p> <p style="text-align:justify;">* Matē un izlīdzina.</p> <p style="text-align:justify;">Sastāvā iekļautajai aktīvajai vielai – cinkam ir antibakteriāla un sebumu regulējoša iedarbība, kas samazina ādas taukaino spīdumu un sašaurina poras. Āda ir attīrīta, izsitumu pēdas sejā samazinās, āda ir matēta, sejas tonis ir daudz vienmērīgāks. </p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana