ICONFIT Diet Shake - Vanilla kokteilis, 495 g
4.7 4.6666666666667 (9 atsauksmes)

ICONFIT Diet Shake - Vanilla kokteilis, 495 g

EUROPEAN FOODS OŪ
4.7 4.6666666666667 (9 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-06-20
Vieglākais un patīkamākais veids, kā zaudēt vai saglabāt svaru.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ICONFIT Diet Shake palīdzēs jums zaudēt lieko svaru ar garšīgiem un sabalansētiem kokteiļiem, kas aizvieto maltītes. Katrā kokteilī ir daudz olbaltumvielu un šķiedrvielu, kolagēna, zaļās tējas ekstrakta, kas veicina tauku dedzināšanu, kā arī 23 organismam nepieciešamie vitamīni un minerālvielas. Šis kokteilis ar tikai 210 kcal ļaus izjust patīkamu sāta sajūtu un palīdzēs saglabāt zemu ikdienas kaloriju patēriņu.

  • Augsts olbaltumvielu saturs (vairāk nekā 27%) un augsts šķiedrvielu saturs (vairāk nekā 7%), kā arī zems kaloriju daudzums (tikai 208–211 kcal kokteilī). Aizstājiet daļu no ikdienas smagajām maltītēm ar viegliem diētiskiem kokteiļiem.
  • Vieglākais un patīkamākais veids, kā zaudēt vai saglabāt svaru. Kokteilis ir pieejams četrās garšās, un tas ir īpaši viegli pagatavojams. Mix in a shaker with water and enjoy!
  • CLA un zaļās tējas ekstrakts veicina tauku dedzināšanu. Ļauj izjust sāta sajūtu vairākas stundas, vienlaikus saglabājot zemu ikdienas kaloriju patēriņu.
  • Kolagēns sniedz atbalstu jūsu ādai, matiem un locītavām. Izdzerot vismaz 3 diētiskos kokteiļus dienā, jūs uzņemsiet arī nepieciešamos 10 g kolagēna.
  • Prebiotiskā šķiedrviela inulīns veicina gremošanu, savukārt mikroelementus nodrošina 23 dažādie vitamīni un minerālvielas.
  • Lieliski piemērots ātrai un vieglai maltītei gan no rīta, gan aizņemtas darba dienas vidū.
product
10120520 ICONFIT Diet Shake - Vanilla kokteilis, 495 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f1/53/6d8415eee87c6355befcfcf1c5d8.png InStock 12.39 EUR 15.49 <p><strong>ICONFIT Diet Shake</strong> palīdzēs jums zaudēt lieko svaru ar garšīgiem un sabalansētiem kokteiļiem, kas aizvieto maltītes. Katrā kokteilī ir daudz olbaltumvielu un šķiedrvielu, kolagēna, zaļās tējas ekstrakta, kas veicina tauku dedzināšanu, kā arī 23 organismam nepieciešamie vitamīni un minerālvielas. Šis kokteilis ar tikai 210 kcal ļaus izjust patīkamu sāta sajūtu un palīdzēs saglabāt zemu ikdienas kaloriju patēriņu.</p> <ul class="fusion-checklist fusion-checklist-1"><li> <div class="fusion-li-item-content"><strong>Augsts olbaltumvielu saturs (vairāk nekā 27%) un augsts šķiedrvielu saturs (vairāk nekā 7%)</strong>, kā arī zems kaloriju daudzums (tikai 208–211 kcal kokteilī). Aizstājiet daļu no ikdienas smagajām maltītēm ar viegliem diētiskiem kokteiļiem.</div> </li> </ul><ul class="fusion-checklist fusion-checklist-2"><li> <div class="fusion-li-item-content">Vieglākais un patīkamākais veids, kā zaudēt vai saglabāt svaru. Kokteilis ir pieejams četrās garšās, un tas ir <strong>īpaši viegli pagatavojams.</strong> Mix in a shaker with water and enjoy!</div> </li> </ul><ul class="fusion-checklist fusion-checklist-3"><li> <div class="fusion-li-item-content"><strong>CLA un zaļās tējas ekstrakts</strong> veicina tauku dedzināšanu. Ļauj izjust sāta sajūtu vairākas stundas, vienlaikus saglabājot zemu ikdienas kaloriju patēriņu.</div> </li> </ul><ul class="fusion-checklist fusion-checklist-4"><li> <div class="fusion-li-item-content"><strong>Kolagēns</strong> sniedz atbalstu jūsu ādai, matiem un locītavām. Izdzerot vismaz 3 diētiskos kokteiļus dienā, jūs uzņemsiet arī <strong>nepieciešamos 10 g kolagēna.</strong></div> </li> </ul><ul class="fusion-checklist fusion-checklist-5"><li> <div class="fusion-li-item-content"><strong>Prebiotiskā šķiedrviela inulīns veicina gremošanu,</strong> savukārt mikroelementus nodrošina 23 dažādie vitamīni un minerālvielas.</div> </li> </ul><ul class="fusion-checklist fusion-checklist-6"><li> <div class="fusion-li-item-content"><strong>Lieliski piemērots ātrai un vieglai maltītei</strong> gan no rīta, gan aizņemtas darba dienas vidū.</div> </li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Speciālā pārtika