IBEROGAST šķidrums, 20 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

IBEROGAST šķidrums, 20 ml

STEIGERWALD
Kopā
7.94 €
Derīguma termiņš: 2025-06-30
Iberogast ir augu izcelsmes zāles kuņģa–zarnu trakta darbības traucējumu ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Iberogast ir augu izcelsmes zāles kuņģa–zarnu trakta darbības traucējumu ārstēšanai. Iberogast tiek lietots funkcionālu un ar motoriku saistītu kuņģa-zarnu trakta darbības traucējumu, piemēram, funkcionālas dispepsijas un kairinātu zarnu sindroma ārstēšanai, kā arī kā palīglīdzeklis simptomātiskai gastrīta ārstēšanai. Šie traucējumi izpaužas galvenokārt kā kuņģa sāpes, pilnuma sajūta, meteorisms, kuņģa- zarnu trakta spazmas, slikta dūša un grēmas.

Papildu informācija par produktu
product
109560 IBEROGAST šķidrums, 20 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/cb/e5/1496c01289fb6d26614b3a93e613.png InStock 7.94 EUR 7.94 <p style="text-align:justify;">Iberogast ir augu izcelsmes zāles kuņģa–zarnu trakta darbības traucējumu ārstēšanai. Iberogast tiek lietots funkcionālu un ar motoriku saistītu kuņģa-zarnu trakta darbības traucējumu, piemēram, funkcionālas dispepsijas un kairinātu zarnu sindroma ārstēšanai, kā arī kā palīglīdzeklis simptomātiskai gastrīta ārstēšanai. Šie traucējumi izpaužas galvenokārt kā kuņģa sāpes, pilnuma sajūta, meteorisms, kuņģa- zarnu trakta spazmas, slikta dūša un grēmas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma