HOLLE Kids Fruity Flamingo 36 g tēja maisiņos, 20 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

HOLLE Kids Fruity Flamingo 36 g tēja maisiņos, 20 gab.

HOLLE BABY FOOD AG
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.48 €
Derīguma termiņš: 2025-05-31
Ekoloģiska augļu un zāļu tēja bērniem FRUITY FLAMINGO.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

„Holle“ ekoloģiska augļu un zāļu tēja FRUITY FLAMINGO ir svaiga, saldas garšas un aromāta, tāpēc tā ir lieliski piemērota maziem bērniem slāpju remdēšanai no 3 gadu vecuma. Garšīgi dzert gan siltu, gan aukstu. Ielejiet šo gardo tēju dzeramajā traukā un nevis parasto ūdeni, ielieciet to bērna somā, lai skolā vai bērnudārzā mudinātu viņus dzert vairāk šķidruma visas dienas garumā.

Izgatavota no zaļumiem un augļiem, kas audzēti ekoloģiskā saimniecībās, bez papildu aromatizatoriem, krāsvielām vai konservantiem. Nesaldināta.

product
1143479 HOLLE Kids Fruity Flamingo 36 g tēja maisiņos, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0f/7b/0105840cd6be1e54b37db69bfa4c.png InStock 3.48 EUR 4.35 <p>„Holle“ ekoloģiska augļu un zāļu tēja FRUITY FLAMINGO ir svaiga, saldas garšas un aromāta, tāpēc tā ir lieliski piemērota maziem bērniem slāpju remdēšanai no 3 gadu vecuma. Garšīgi dzert gan siltu, gan aukstu. Ielejiet šo gardo tēju dzeramajā traukā un nevis parasto ūdeni, ielieciet to bērna somā, lai skolā vai bērnudārzā mudinātu viņus dzert vairāk šķidruma visas dienas garumā.</p> <p>Izgatavota no zaļumiem un augļiem, kas audzēti ekoloģiskā saimniecībās, bez papildu aromatizatoriem, krāsvielām vai konservantiem. Nesaldināta.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Zāļu tējas