HOLLE Junior pilngraudu graudaugu-augļu muslis, 250 g
0 0 (0 atsauksmes)

HOLLE Junior pilngraudu graudaugu-augļu muslis, 250 g

HOLLE BABY FOOD AG
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.51 €
Derīguma termiņš: 2025-02-05
Holle bio pilngraudu graudaugu-augļu pārslas zīdaiņiem no 10 mēnešu vecuma.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Smalkas, bioloģiski audzētas pilngraudu pārslas.

Holle Organic Junior Muesli ir garšīgs saudzīgi pārstrādātu pilngraudu maisījums. Pievienojot pienu, smalkās pārslas kļūst mīkstas un tās ir viegli sakošļāt. “Demeter” kvalitātes sastāvdaļas garantē unikālu garšas pieredzi. Holle Organic Junior Muesli ir arī lieliski piemērots brokastīm, pārejot uz pieaugušo pārtiku.

Svarīgas norādes.

Satur lipekli (glutēnu). Precīzi ievērojiet pagatavošanas instrukciju! Nepareizi pagatavots maisījums nav drošs Jūsu mazuļa veselībai! Vienmēr pagatavojiet svaigu porciju vienai ēdināšanas reizei, neizmantojiet pārpalikumus! Nesildiet mikroviļņu krāsnī, lai izvairītos no maisījuma pārkaršanas riska!

Vienmēr pārbaudiet ēdiena temperatūru pirms to dodat mazulim (apm. 37°C). Ar pirmā zobiņa parādīšanos, rūpējieties par pietiekamu mazuļa zobu kopšanu! Pirms produkta lietošanas ieteicams konsultēties ar pediatru.

product
1143497 HOLLE Junior pilngraudu graudaugu-augļu muslis, 250 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ac/85/e3e3a63bd107776e9faaa852d314.png InStock 3.51 EUR 4.39 <div> <p>Smalkas, bioloģiski audzētas pilngraudu pārslas.</p> <p><strong>Holle Organic Junior Muesli</strong> ir garšīgs saudzīgi pārstrādātu pilngraudu maisījums. Pievienojot pienu, smalkās pārslas kļūst mīkstas un tās ir viegli sakošļāt. “<strong>Demeter</strong>” kvalitātes sastāvdaļas garantē unikālu garšas pieredzi. Holle Organic Junior Muesli ir arī lieliski piemērots brokastīm, pārejot uz pieaugušo pārtiku.</p> <p><strong>Svarīgas norādes.</strong></p> <p>Satur lipekli (glutēnu). Precīzi ievērojiet pagatavošanas instrukciju! Nepareizi pagatavots maisījums nav drošs Jūsu mazuļa veselībai! Vienmēr pagatavojiet svaigu porciju vienai ēdināšanas reizei, neizmantojiet pārpalikumus! Nesildiet mikroviļņu krāsnī, lai izvairītos no maisījuma pārkaršanas riska!</p> <p>Vienmēr pārbaudiet ēdiena temperatūru pirms to dodat mazulim (apm. 37°C). Ar pirmā zobiņa parādīšanos, rūpējieties par pietiekamu mazuļa zobu kopšanu! Pirms produkta lietošanas ieteicams konsultēties ar pediatru.</p> </div> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem