HOLLE 5Growing-up Milk Nr. 4 piena maisījums, 60 g
0 0 (0 atsauksmes)

HOLLE 5Growing-up Milk Nr. 4 piena maisījums, 60 g

HOLLE BABY FOOD AG
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
12.63 €
Derīguma termiņš: 2025-04-25
Piena maisījums zīdaiņiem no 12 mēn. Nr. 4, ekoloģisks.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

„Holle“ ekoloģisks piena maisījums zīdaiņiem Nr. 4 kā papildbarība ir piemērota zīdaiņiem no 12 mēnešu vecuma līdz trešā dzīves gada beigām, lietojot no pudeles vai kā piedeva putras vārīšanai.

Satur DHA, kā noteikts tiesību aktos par mākslīgajiem maisījumiem zīdaiņiem. A, C un D vitamīns palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību. Svarīgs ir dažāds un sabalansēts uzturs, un veselīgs dzīvesveids.

Piemērots lietošanai kā turpinājums „Holle“ piena maisījumam Nr. 2 vai jebkura zīdaiņu vecuma vietā cita ražotāja maisījums zīdaiņiem, kas piemērots zīdaiņiem no 12 mēnešu vecuma.

Svarīgi: zīdīšana ir labākais bērna ēdināšanas veids. Ja vēlaties sākt lietot šo produktu, konsultējieties ar savu veselības aprūpes speciālistu.

product
1143481 HOLLE 5Growing-up Milk Nr. 4 piena maisījums, 60 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ee/00/cb8c678fdef3573c26cb35be18c4.png InStock 12.63 EUR 15.79 <p>„Holle“ ekoloģisks <strong>piena maisījums zīdaiņiem</strong> Nr. 4 kā papildbarība ir piemērota zīdaiņiem no 12 mēnešu vecuma līdz trešā dzīves gada beigām, lietojot no pudeles vai kā piedeva putras vārīšanai.</p> <p>Satur DHA, kā noteikts tiesību aktos par mākslīgajiem maisījumiem zīdaiņiem. A, C un D vitamīns palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību. Svarīgs ir dažāds un sabalansēts uzturs, un veselīgs dzīvesveids.</p> <p>Piemērots lietošanai kā turpinājums „Holle“ piena maisījumam Nr. 2 vai jebkura zīdaiņu vecuma vietā cita ražotāja maisījums zīdaiņiem, kas piemērots zīdaiņiem no 12 mēnešu vecuma.</p> <p>Svarīgi: zīdīšana ir labākais bērna ēdināšanas veids. Ja vēlaties sākt lietot šo produktu, konsultējieties ar savu veselības aprūpes speciālistu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Piena maisījumi