HOLLE Growing-up Milk Nr. 3 piena maisījums, 600 g
0 0 (0 atsauksmes)

HOLLE Growing-up Milk Nr. 3 piena maisījums, 600 g

HOLLE BABY FOOD AG
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2024-10-09
Biodinamisks piena maisījums zīdaiņiem no 10 mēnešu vecuma Nr. 3.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

„Holle“ biodinamiskais piena maisījums Nr 3. ir paredzēts mazuļiem no 10 mēnešiem līdz trīs gadiem, barojot no pudelītes vai pievienojot kā piedevu putru vārīšanai. To var izmantot arī kopā ar „Holle“ graudaugu putrām bērniem. Pirmajos 9 bērna dzīves mēnešos šo produktu nedrīkst lietot kā mātes piena aizstājēju. Šis produkts ir daļa no zīdaiņa uztura.

Piemērots lietošanai kā turpinājums „Holle“ piena maisījumam Nr. 2 vai jebkura cita mākslīgā piena maisījuma vietā zīdaiņiem no 10 mēnešu vecuma. Uzmanību: zīdīšana ir labākais bērna ēdināšanas veids.

„Holle“ piena maisījuma sastāvā 99% sastāvdaļu ir no sertificētām ekoloģiskajām saimniecībām. Sastāvā esošais piens ir iegūts no govīm, kas audzētas biodinamiskās (demeter) saimniecībās rūpīgā un atbilstošā vidē. Visas „Holle“ saimniecības stingri ievēro ES prasības un vēl stingrākas starptautiskās demeter prasības. „Holle“ govis ganās iekoptos biodinamiskos laukos un ganībās, tāpēc šajā piena maisījumā esošais piens ir tik augstas kvalitātes. Demeter lauksaimnieki izvairās no sāpīgās govju ragu noņemšanas.

Citas svarīgas maisījuma sastāvdaļas ir ekoloģiskās augu eļļas, kas nodrošina jūsu mazulim neaizstājamās taukskābes. No kukurūzas iegūtā ekoloģiskā ciete un maltodekstrīns piešķir piena maisījumam krēmīgu konsistenci un sāta sajūtu. Atlikušajā 1% sastāvdaļu ir vitamīni un minerālvielas, kas ir būtiski bērna attīstībai un ko nosaka ES tiesību akti. Satur DHA, kā noteikts tiesību aktos par mākslīgajiem maisījumiem zīdaiņiem. A, C un D vitamīns palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību. Svarīgi ievērot daudzveidīga un sabalansēta uztura lietošanu un veselīgu dzīvesveidu.

product
1143492 HOLLE Growing-up Milk Nr. 3 piena maisījums, 600 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/84/7a/da7033e318982bde26a457dbdaa1.png InStock 15.75 EUR 15.75 <p>„Holle“ biodinamiskais piena maisījums Nr 3. ir paredzēts mazuļiem no 10 mēnešiem līdz trīs gadiem, barojot no pudelītes vai pievienojot kā piedevu putru vārīšanai. To var izmantot arī kopā ar „Holle“ graudaugu putrām bērniem. Pirmajos 9 bērna dzīves mēnešos šo produktu nedrīkst lietot kā mātes piena aizstājēju. Šis produkts ir daļa no zīdaiņa uztura.</p> <p>Piemērots lietošanai kā turpinājums „Holle“ piena maisījumam Nr. 2 vai jebkura cita mākslīgā piena maisījuma vietā zīdaiņiem no 10 mēnešu vecuma. Uzmanību: zīdīšana ir labākais bērna ēdināšanas veids.</p> <p>„Holle“ piena maisījuma sastāvā 99% sastāvdaļu ir no sertificētām ekoloģiskajām saimniecībām. Sastāvā esošais piens ir iegūts no govīm, kas audzētas biodinamiskās (<em>demeter</em>) saimniecībās rūpīgā un atbilstošā vidē. Visas „Holle“ saimniecības stingri ievēro ES prasības un vēl stingrākas starptautiskās <em>demeter</em> prasības. „Holle“ govis ganās iekoptos biodinamiskos laukos un ganībās, tāpēc šajā piena maisījumā esošais piens ir tik augstas kvalitātes. <em>Demeter</em> lauksaimnieki izvairās no sāpīgās govju ragu noņemšanas.</p> <p>Citas svarīgas maisījuma sastāvdaļas ir ekoloģiskās augu eļļas, kas nodrošina jūsu mazulim neaizstājamās taukskābes. No kukurūzas iegūtā ekoloģiskā ciete un maltodekstrīns piešķir piena maisījumam krēmīgu konsistenci un sāta sajūtu. Atlikušajā 1% sastāvdaļu ir vitamīni un minerālvielas, kas ir būtiski bērna attīstībai un ko nosaka ES tiesību akti. Satur DHA, kā noteikts tiesību aktos par mākslīgajiem maisījumiem zīdaiņiem. A, C un D vitamīns palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību. Svarīgi ievērot daudzveidīga un sabalansēta uztura lietošanu un veselīgu dzīvesveidu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Piena maisījumi