HOLLE Pilngraudu muslis biezputra , 250 g
0 0 (0 atsauksmes)

HOLLE Pilngraudu muslis biezputra , 250 g

HOLLE BABY FOOD AG
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-06-22
Biodinamiska sausā brokastu putra zīdaiņiem no 6 mēnešiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

„Holle“ biodinamiskā (demeterpilngraudu sausā brokastu putra ir piemērota zīdaiņiem no 6 mēnešu vecuma. Smalka, viegli pagatavojama pārslu putra ar dažādiem augļiem - banāniem, āboliem un avenēm. Var pagatavot ar pienu, piena maisījumu, ūdeni vai citu šķidrumu. Satur daudz šķiedrvielu. Bez piena produktiem. Putra nav saldināta ar pievienoto cukuru (produkta sastāvā ir dabīgie cukuri).

Pilngraudu putras ļauj saglabāt maksimālo uzturvērtību. Kad putra tiek apstrādāta ar karstumu un šķidrumu, augošā mazuļa organisms viegli uzsūc visas graudos esošās labās vielas. Šis produkts ir daļa no pilnvērtīga mazuļa uztura.

product
1143503 HOLLE Pilngraudu muslis biezputra , 250 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6d/69/4b7a1afbdd269e1a90f5ecf1f629.png OutOfStock 4.65 EUR 4.65 <p>„Holle“ biodinamiskā (<em>demeter</em>) <strong>pilngraudu</strong> sausā brokastu putra ir piemērota zīdaiņiem no 6 mēnešu vecuma. <strong>Smalka, viegli pagatavojama</strong> pārslu putra ar dažādiem augļiem - banāniem, āboliem un avenēm. Var pagatavot ar pienu, piena maisījumu, ūdeni vai citu šķidrumu. Satur daudz šķiedrvielu. Bez piena produktiem. Putra nav saldināta ar pievienoto cukuru (produkta sastāvā ir dabīgie cukuri).</p> <p>Pilngraudu putras ļauj saglabāt maksimālo uzturvērtību. Kad putra tiek apstrādāta ar karstumu un šķidrumu, augošā mazuļa organisms viegli uzsūc visas graudos esošās labās vielas. Šis produkts ir daļa no pilnvērtīga mazuļa uztura.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem