HOLIKA HOLIKA Water Melon 96 % gels, 390 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HOLIKA HOLIKA Water Melon 96 % gels, 390 ml

ENPRANI CO.,LTD.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.19 €
Derīguma termiņš: 2025-08-04
Šis atvēsinošais un mitrinošais gēls sejai un ķermenim satur īstu arbūzu ekstraktu, kas būs piemērots karstās vasaras dienās nogurušai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šis atvēsinošais un mitrinošais gēls sejai un ķermenim satur īstu arbūzu ekstraktu, kas karstās vasaras dienās nogurušai ādai nodrošina barošanu un elastību, novērš ādas sausumu un aizsargā jutīgu ādu no ārējiem kairinājumiem.

95 % arbūza ir ūdens, kas nodrošina bagātīgu ādas mitrināšanu. Arbūzs satur 1,5 reizes vairāk likopēna, kas atjauno bojāto ādu, nekā, piemēram, tomāts. Arbūza ekstraktu ekstrahē ļoti zemā temperatūrā (2-3 ° C), nezaudējot barības vielas. Arbūzu citrulīna viela nodrošina kondicionēšanu, ātri nomierinot sakairinātu ādu, pateicoties tās siltumu izkliedējošajai iedarbībai. Turklāt arbūzam piemīt antioksidanta iedarbība, kas novērš ādas novecošanos, aizsargājot to no brīvajiem radikāļiem. Piemīt ādu izgaismojošs efekts - novērš pigmentāciju, līdz minimumam samazinot melanīna sintēzi.

Mitrinošā želeja satur sarkano likopēna kompleksu no āboliem, zemenēm, granātāboliem, Schisandra chinensis un tomātu ekstraktus - sarkanie produkti veicina asinsriti un nodrošina lielisku antioksidantu iedarbību, pateicoties "likopēna", "antocianīna" un "polifenola" apjomam. Sarkanais likopēns uztur šūnas jaunas, mazinot oksidantus, kas liek mūsu ķermenim novecot.

Gela sastāvā ir ektoīns - tas kalpo kā efektīvs aizsargs pret temperatūras pazemināšanos un paaugstināšanos, UV starojumu, dehidratāciju un kairinošu ķīmisko vielu iedarbību. Tam piemīt tādas īpašības kā spēja mazināt iekaisumu, paātrināt dziedināšanas procesus, stiprināt ādas imunitāti un aizsargbarjeras funkcijas.

Mitrinošais gēls ir paredzēts lietošanai uz sejas un ķermeņa, lai iegūtu nomierinošu un mitrinošu efektu. Nomierinošajam gēlam piemīt smalks arbūzu aromāts.

product
1129271 HOLIKA HOLIKA Water Melon 96 % gels, 390 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/23/39/409c13ffc4039b464fdecc669c2b.png InStock 11.19 EUR 15.99 <p style="text-align:justify;">Šis atvēsinošais un mitrinošais gēls sejai un ķermenim satur īstu arbūzu ekstraktu, kas karstās vasaras dienās nogurušai ādai nodrošina barošanu un elastību, novērš ādas sausumu un aizsargā jutīgu ādu no ārējiem kairinājumiem.</p> <p style="text-align:justify;">95 % arbūza ir ūdens, kas nodrošina bagātīgu ādas mitrināšanu. Arbūzs satur 1,5 reizes vairāk likopēna, kas atjauno bojāto ādu, nekā, piemēram, tomāts. Arbūza ekstraktu ekstrahē ļoti zemā temperatūrā (2-3 ° C), nezaudējot barības vielas. Arbūzu citrulīna viela nodrošina kondicionēšanu, ātri nomierinot sakairinātu ādu, pateicoties tās siltumu izkliedējošajai iedarbībai. Turklāt arbūzam piemīt antioksidanta iedarbība, kas novērš ādas novecošanos, aizsargājot to no brīvajiem radikāļiem. Piemīt ādu izgaismojošs efekts - novērš pigmentāciju, līdz minimumam samazinot melanīna sintēzi.</p> <p style="text-align:justify;">Mitrinošā želeja satur sarkano likopēna kompleksu no āboliem, zemenēm, granātāboliem, Schisandra chinensis un tomātu ekstraktus - sarkanie produkti veicina asinsriti un nodrošina lielisku antioksidantu iedarbību, pateicoties "likopēna", "antocianīna" un "polifenola" apjomam. Sarkanais likopēns uztur šūnas jaunas, mazinot oksidantus, kas liek mūsu ķermenim novecot.</p> <p style="text-align:justify;">Gela sastāvā ir ektoīns - tas kalpo kā efektīvs aizsargs pret temperatūras pazemināšanos un paaugstināšanos, UV starojumu, dehidratāciju un kairinošu ķīmisko vielu iedarbību. Tam piemīt tādas īpašības kā spēja mazināt iekaisumu, paātrināt dziedināšanas procesus, stiprināt ādas imunitāti un aizsargbarjeras funkcijas.</p> <p style="text-align:justify;">Mitrinošais gēls ir paredzēts lietošanai uz sejas un ķermeņa, lai iegūtu nomierinošu un mitrinošu efektu. Nomierinošajam gēlam piemīt smalks arbūzu aromāts.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana