HOLIKA HOLIKA Aloe Soothing Essence Waterproof SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 70 ml
5.0 5 (6 atsauksmes)

HOLIKA HOLIKA Aloe Soothing Essence Waterproof SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 70 ml

ENPRANI CO.,LTD.
5.0 5 (6 atsauksmes)
Kopā
13.79 €
Derīguma termiņš: 2026-03-05
Mitrinošs saules aizsargkrēms ar alvejas ekstraktu ar ūdensizturīgu formulu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mitrinošs saules aizsargkrēms ar alvejas ekstraktu ar ūdensizturīgu formulu nodrošina drošu ādas aizsardzību pret UV starojumu. Efektīvi bloķē gan UVA, gan UVB starus, novēršot saules apdegumus un samazinot ādas slimību iespējamību, ko izraisa agresīva UV iedarbība. Ir saules aizsardzības faktors SPF SPF50+ / PA++++.

Novērš taukaina spīduma parādīšanos, kontrolē tauku dziedzeru darbību. Saglabā un uztur ādas toņa tīrību. Piešķir svaigumu un komforta sajūtu karstā dienā, mitrina, atsvaidzina un nomierina.

Alvejas ekstrakts nodrošina daudzlīmeņu ādas aizsardzību. Alvejas polisaharīdi tiek sadalīti pa ādas virsmu, veidojot mitrinošu plēvi. Turklāt polisaharīda plēve aizsargā ādu no UV starojuma. Ekstrakts satur vairāk nekā 160 komponentus. Tās ir aminoskābes, vitamīni, minerālvielas. Ir baktericīdas un bakteriostatiskas īpašības, stimulē asinsriti, mitrina ādu un palīdz tai saglabāt mitrumu, mazina iekaisumus. Piemīt mīkstinošas, mitrinošas īpašības. Efektīvs pret ādas novecošanu, pūtītēm. Tam ir spēcīgs dziedinošs un atjaunojošs efekts, kas vairākas reizes palielina ādas elastību, pateicoties tajā esošās īpašās vielas - lignīna - saturam. Tas palīdz mitrumam un fermentiem iekļūt dziļākajos ādas slāņos, pastiprinot vielmaiņas procesus.

product
1129547 HOLIKA HOLIKA Aloe Soothing Essence Waterproof SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 70 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5c/72/5ff20af0cd1e79a8b3d178e70822.png InStock 13.79 EUR 22.99 <p style="text-align:justify;">Mitrinošs saules aizsargkrēms ar alvejas ekstraktu ar ūdensizturīgu formulu nodrošina drošu ādas aizsardzību pret UV starojumu. Efektīvi bloķē gan UVA, gan UVB starus, novēršot saules apdegumus un samazinot ādas slimību iespējamību, ko izraisa agresīva UV iedarbība. Ir saules aizsardzības faktors SPF SPF50+ / PA++++.</p> <p style="text-align:justify;">Novērš taukaina spīduma parādīšanos, kontrolē tauku dziedzeru darbību. Saglabā un uztur ādas toņa tīrību. Piešķir svaigumu un komforta sajūtu karstā dienā, mitrina, atsvaidzina un nomierina.</p> <p style="text-align:justify;">Alvejas ekstrakts nodrošina daudzlīmeņu ādas aizsardzību. Alvejas polisaharīdi tiek sadalīti pa ādas virsmu, veidojot mitrinošu plēvi. Turklāt polisaharīda plēve aizsargā ādu no UV starojuma. Ekstrakts satur vairāk nekā 160 komponentus. Tās ir aminoskābes, vitamīni, minerālvielas. Ir baktericīdas un bakteriostatiskas īpašības, stimulē asinsriti, mitrina ādu un palīdz tai saglabāt mitrumu, mazina iekaisumus. Piemīt mīkstinošas, mitrinošas īpašības. Efektīvs pret ādas novecošanu, pūtītēm. Tam ir spēcīgs dziedinošs un atjaunojošs efekts, kas vairākas reizes palielina ādas elastību, pateicoties tajā esošās īpašās vielas - lignīna - saturam. Tas palīdz mitrumam un fermentiem iekļūt dziļākajos ādas slāņos, pastiprinot vielmaiņas procesus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi