HANSAPLAST Spray Plaster plāksteris, 32.5 ml
4.0 4 (1 atsauksme)

HANSAPLAST Spray Plaster plāksteris, 32.5 ml

BEIERSDORF
4.0 4 (1 atsauksme)
Kopā
9.59 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Izsmidzināms plāksteris ātri noslēdz mazas brūces un efektīvi aizsargā no netīrumu un infekciju iekļūšanas brūcē. Piemērots aptuveni 50 lietošanas reizēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Caurspīdīga aizsardzība – Hansaplast izsmidzinātājs nodrošina ērtu un caurspīdīgu mazu brūču, iegriezumu, nobrāzumu aizsardzību.
  • Ūdensizturīgs pārklājums – izsmidzinātā kārtiņa ir ūdensizturīga, elpojoša un elastīga, un tā darbojas kā otra āda - ideāli piemērots lietošanai ceļā. To ir ērti lietot, var uzklāt uz neērtām vai grūti aizsniedzamām vietām. Pārklājums ir ūdensizturīgs un nodrošina aizsardzību uz vairākām dienām.
  • Tūlītēja iedarbība – izsmidzinātā kārtiņa nekavējoties aizsargā pret baktērijām.
  • Viegli lietojams - viegli uzklājams ar vienu roku, darbojas pat lietojot otrādi.
  • Nav piemērots stipri asiņojošām brūcēm.
product
10510453 HANSAPLAST Spray Plaster plāksteris, 32.5 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fe/3b/4375bab4c229bca816c28f3d43f4.png InStock 9.59 EUR 11.99 <ul><li>Caurspīdīga aizsardzība – Hansaplast izsmidzinātājs nodrošina ērtu un caurspīdīgu mazu brūču, iegriezumu, nobrāzumu aizsardzību.</li> <li>Ūdensizturīgs pārklājums – izsmidzinātā kārtiņa ir ūdensizturīga, elpojoša un elastīga, un tā darbojas kā otra āda - ideāli piemērots lietošanai ceļā. To ir ērti lietot, var uzklāt uz neērtām vai grūti aizsniedzamām vietām. Pārklājums ir ūdensizturīgs un nodrošina aizsardzību uz vairākām dienām.</li> <li>Tūlītēja iedarbība – izsmidzinātā kārtiņa nekavējoties aizsargā pret baktērijām.</li> <li>Viegli lietojams - viegli uzklājams ar vienu roku, darbojas pat lietojot otrādi.</li> <li>Nav piemērots stipri asiņojošām brūcēm.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Plāksteri