HANSAPLAST Aqua Protect plāksteris, 20 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

HANSAPLAST Aqua Protect plāksteris, 20 gab.

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2028-04-30
Ideāli piemērots mazgāšanai, dušai, vannai un peldēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

100 % ūdensnecaurlaidīgi plāksteri, lai nosegtu un aizsargātu nelielas brūces. Pamatne ir elastīga un elpojoša, kas nozīmē tas nodrošina lielāku komfortu un neļauj ūdenim iesprūst ap brūci.

Nelīpošais brūču spilventiņš kopā ar caurspīdīgu pamatni nozīmē, ka plāksteris būs tikko redzams.
Šiem plāksteriem ir spēcīga līme, kas nodrošina augstu aizsardzības līmeni, padarot tos ideālus mazgāšanai, dušai, vannai un peldēšanai.
Dažāda izmēra, kas pilnībā nosedz brūci.

*Hansaplast plāksteri bloķē 99 % netīrumu un baktēriju.

product
105580 HANSAPLAST Aqua Protect plāksteris, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b1/80/d8f4cbd19aa8d0aa7d235c7f20f3.png InStock 3.44 EUR 5.29 <p style="text-align:justify;">100 % ūdensnecaurlaidīgi plāksteri, lai nosegtu un aizsargātu nelielas brūces. Pamatne ir elastīga un elpojoša, kas nozīmē tas nodrošina lielāku komfortu un neļauj ūdenim iesprūst ap brūci.</p> <p style="text-align:justify;">Nelīpošais brūču spilventiņš kopā ar caurspīdīgu pamatni nozīmē, ka plāksteris būs tikko redzams.<br />Šiem plāksteriem ir spēcīga līme, kas nodrošina augstu aizsardzības līmeni, padarot tos ideālus mazgāšanai, dušai, vannai un peldēšanai.<br />Dažāda izmēra, kas pilnībā nosedz brūci.</p> <p style="text-align:justify;">*Hansaplast plāksteri bloķē 99 % netīrumu un baktēriju.<br /><br /></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Plāksteri