HAAN Refill Morning Glory dušas želeja, 450 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HAAN Refill Morning Glory dušas želeja, 450 ml

HAAN
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
7.19 €
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Atsvaidzinoša dušas želeja Morning Glory - iepakojums atkārtotai uzpildīšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šis Morning Glory ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ar smalkām ziedu notīm un vilinošu greipfrūtu bāzi maigi attīrīs jūsu ādu ar prebiotisko gēla formulu, kas atjauno dabisko pH līmeni. Tas ir izgatavots no 87% dabīgām sastāvdaļām un Aloe Vera, tāpēc tas atsvaidzinās, papildinās un mitrinās jūsu ķermeni.

  • Prebiotikas komplekss:
    Prebiotikas, piemēram, inulīns un fruktoze, baro ādas mikrobiomu, lai saglabātu to līdzsvarotu, aizsargājot ādu no gaisa piesārņojuma un piešķirot tai veselīgu mirdzumu.
  • Cocos Nucifera glicerīns:
    Atvasināts no kokosrieksta, ar augstu putošanas spēju nodrošina mūsu formulai greznu un mīkstinošu konsistenci, vienlaikus nodrošinot ādas mitrināšanu un gludumu.
  • Alveja:
    Augu izcelsmes sastāvdaļa, kas pazīstama ar tās mitrinošajām priekšrocībām. Cīnās ar sausumu un dehidratāciju, kā arī nomierina un mīkstina ādu, piešķirot tai veselīgi mirdzošu izskatu.
  • Glicerīns:
    Šai sastāvdaļai, kas iegūta no augu eļļām, ir mitrinoša un plastificējoša iedarbība, lai saglabātu mitrināšanu un nodrošinātu ādas gludumu.
product
123270 HAAN Refill Morning Glory dušas želeja, 450 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c2/da/a2b211db7fd6cb003005eb11c9e6.png InStock 7.19 EUR 11.99 <p>Šis Morning Glory ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ar smalkām ziedu notīm un vilinošu greipfrūtu bāzi maigi attīrīs jūsu ādu ar prebiotisko gēla formulu, kas atjauno dabisko pH līmeni. Tas ir izgatavots no 87% dabīgām sastāvdaļām un Aloe Vera, tāpēc tas atsvaidzinās, papildinās un mitrinās jūsu ķermeni.</p> <ul><li><strong>Prebiotikas komplekss:</strong><br />Prebiotikas, piemēram, inulīns un fruktoze, baro ādas mikrobiomu, lai saglabātu to līdzsvarotu, aizsargājot ādu no gaisa piesārņojuma un piešķirot tai veselīgu mirdzumu.</li> <li><strong>Cocos Nucifera glicerīns:</strong><br />Atvasināts no kokosrieksta, ar augstu putošanas spēju nodrošina mūsu formulai greznu un mīkstinošu konsistenci, vienlaikus nodrošinot ādas mitrināšanu un gludumu.</li> <li><strong>Alveja:</strong><br />Augu izcelsmes sastāvdaļa, kas pazīstama ar tās mitrinošajām priekšrocībām. Cīnās ar sausumu un dehidratāciju, kā arī nomierina un mīkstina ādu, piešķirot tai veselīgi mirdzošu izskatu.</li> <li><strong>Glicerīns:</strong><br />Šai sastāvdaļai, kas iegūta no augu eļļām, ir mitrinoša un plastificējoša iedarbība, lai saglabātu mitrināšanu un nodrošinātu ādas gludumu.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi