GUM Sonic Daily Soft Black elektriskās zobu birstes uzgaļi, 2 gab.
4.0 4 (1 atsauksme)

GUM Sonic Daily Soft Black elektriskās zobu birstes uzgaļi, 2 gab.

SUNSTAR EUROPE S.A.
4.0 4 (1 atsauksme)
Maināmi zobu birstes uzgaļi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lai iegūtu lielisku tirīšanas pieredzi katru dienu, iesakām regulāri nomainīt GUM SONIC DAILY akumulatora zobu birstes (iepriekš zināma kā GUM ActiVital® Sonic) uzgali ik pēc 3 mēnešiem, vai kad sari sāk izplūst. Ja esat bijis saaukstējies vai jums ir gripa, arī tad ieteicams nomainīt uzgali.

Šai īpašajai galviņai ir mīksti, divlīmeņu, konusveida sariņi, kas vienā galā kļūst plānāki, tā nodrošinot izcilu tīrīšanu. Šie sariņi ļauj sasniegt un notīrīt grūti sasniedzamās vietas, kur mēdz uzkrāties baktērijas un aplikums. Salīdzinot ar manuālo plakano zobu suku, tās nodrošina par 50 % lielāku efektivitāti zobu tīrīšanā un noņem 47 reizes vairāk aplikuma zem smaganu līnijas.

product
1142986 GUM Sonic Daily Soft Black elektriskās zobu birstes uzgaļi, 2 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9a/21/b6705b3a24cec73da66a41ed7753.png InStock 5.38 EUR 7.17 <p style="text-align:justify;">Lai iegūtu lielisku tirīšanas pieredzi katru dienu, iesakām regulāri nomainīt GUM SONIC DAILY akumulatora zobu birstes (iepriekš zināma kā GUM ActiVital® Sonic) uzgali ik pēc 3 mēnešiem, vai kad sari sāk izplūst. Ja esat bijis saaukstējies vai jums ir gripa, arī tad ieteicams nomainīt uzgali.</p> <p style="text-align:justify;">Šai īpašajai galviņai ir mīksti, divlīmeņu, konusveida sariņi, kas vienā galā kļūst plānāki, tā nodrošinot izcilu tīrīšanu. Šie sariņi ļauj sasniegt un notīrīt grūti sasniedzamās vietas, kur mēdz uzkrāties baktērijas un aplikums. Salīdzinot ar manuālo plakano zobu suku, tās nodrošina par 50 % lielāku efektivitāti zobu tīrīšanā un noņem 47 reizes vairāk aplikuma zem smaganu līnijas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Elektriskās zobu birstes