GUM Junior 6+ mutes skalojamais līdzeklis, 300 ml
0 0 (0 atsauksmes)

GUM Junior 6+ mutes skalojamais līdzeklis, 300 ml

SUNSTAR EUROPE S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Mutes skalošanas šķidrums bērniem no 6 gadu vecuma.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mutes skalošanas līdzekļi ir nepieciešami ikdienas mutes dobuma higiēnai, taču lielā fluora satura dēļ tie parasti nav piemēroti bērniem.

Paturot to prātā, mēs esam izstrādājuši speciālu skalošanas šķidrumu bērniem no 6 gadu vecuma un vecākiem, lai nodrošinātu papildu aizsardzību, augot viņu jaunajiem pastāvīgajiem zobiem.

  • Unikālā kalcija formula (bez fluora) palielina reamineralizācijas procesus 5 reizes labāk nekā tad, ja to apstrādā tikai ar zobu pastu ar fluoru.
  • Kalcijs apvienojumā ar fluoru rada kalcija fluorīda rezervuāru uz zobu virsmas, lai ilgstoši saglabātu fluora jonus uz zobiem.
  • Labāka efektivitāte, nepastāv risks uzņemt fluorīdu.
  • Bez alkohola. Šī formula papildus fluorīdam veicina kalcija bio-aktivitāti.
  • Zemeņu garša.
product
1142667 GUM Junior 6+ mutes skalojamais līdzeklis, 300 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/57/65/3a1ffc10dc1cf7a4467a41793ce1.png InStock 5.6 EUR 7.46 <p style="text-align:justify;">Mutes skalošanas līdzekļi ir nepieciešami ikdienas mutes dobuma higiēnai, taču lielā fluora satura dēļ tie parasti nav piemēroti bērniem.</p> <p style="text-align:justify;">Paturot to prātā, mēs esam izstrādājuši speciālu skalošanas šķidrumu bērniem no 6 gadu vecuma un vecākiem, lai nodrošinātu papildu aizsardzību, augot viņu jaunajiem pastāvīgajiem zobiem.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Unikālā kalcija formula (bez fluora) palielina reamineralizācijas procesus 5 reizes labāk nekā tad, ja to apstrādā tikai ar zobu pastu ar fluoru.</li> <li style="text-align:justify;">Kalcijs apvienojumā ar fluoru rada kalcija fluorīda rezervuāru uz zobu virsmas, lai ilgstoši saglabātu fluora jonus uz zobiem.</li> <li style="text-align:justify;">Labāka efektivitāte, nepastāv risks uzņemt fluorīdu.</li> <li style="text-align:justify;">Bez alkohola. Šī formula papildus fluorīdam veicina kalcija bio-aktivitāti.</li> <li style="text-align:justify;">Zemeņu garša.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes higiēna bērniem/Mutes skalojamie līdzekļi bērniem