GRIVIX gels, 30 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

GRIVIX gels, 30 g

MEDANA PHARMA TERPOL GROUP
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Grivix ir gels, ko lieto uz ādas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Grivix ir gels, ko lieto uz ādas. Grivix satur aktīvo vielu, dimetindēna maleātu, kurai ir prethistamīna darbība. Zāles samazina pietūkumu, izteikti mazina niezi (izņemot holestātisko niezi), remdē ādas kairinājumu. Šīm zālēm piemīt arī vietēji anestezējoša darbība. Īslaicīgai, ar dermatozēm, nātreni, kukaiņu kodumiem, saules apdegumiem un virspusējiem ādas apdegumiem (pirmās pakāpes) saistītas, niezes mazināšanai.

Papildu informācija par produktu
product
1077137 GRIVIX gels, 30 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/50/63/60d88106ef6cb5d84b44081ddd37.png InStock 6.85 EUR 6.85 <p style="text-align:justify;">Grivix ir gels, ko lieto uz ādas. Grivix satur aktīvo vielu, dimetindēna maleātu, kurai ir prethistamīna darbība. Zāles samazina pietūkumu, izteikti mazina niezi (izņemot holestātisko niezi), remdē ādas kairinājumu. Šīm zālēm piemīt arī vietēji anestezējoša darbība. Īslaicīgai, ar dermatozēm, nātreni, kukaiņu kodumiem, saules apdegumiem un virspusējiem ādas apdegumiem (pirmās pakāpes) saistītas, niezes mazināšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Alerģija