FRISOLAC Gold PEP piena maisījums, 400 g
0 0 (0 atsauksmes)

FRISOLAC Gold PEP piena maisījums, 400 g

FRIESLANDCAMPINA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-11-17
Zīdaiņiem no dzimšanas līdz 12 mēnešu vecumam, kuriem ir diagnosticēta viegla govs piena olbaltumvielu alerģija.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpašiem medicīniskiem nolūkiem paredzēta pārtika. Zīdaiņiem no dzimšanas līdz 12 mēnešu vecumam, kuriem ir diagnosticēta viegla govs piena olbaltumvielu alerģija. Uztura režīms diagnosticētas viegli izteiktas govs piena olbaltumvielu alerģijas gadījumā.Sastāva pamatā ir intensīvi hidrolizētas sūkalu olbaltumvielas ar samazinātu laktozes saturu (50%). Var izmantot kā vienīgo uzturu zīdaiņiem no dzimšanas līdz 6 mēnešu vecumam, ja zīdīšana nav iespējama vai ir nepietiekoša. Sākot ar 6 mēnešu vecumu, zīdaiņiem papildus maisījumam ir nepieciešams saņemt arī papildēdienu.

Hidrolizētās olbaltumvielas ietekmē maisījuma pulvera struktūru, garšu un smaržu. Produkts paredzēts lietošanai medicīnas personāla uzraudzībā. Konsultējieties ar ģimenes ārstu vai pediatru pirms uzsākt maisījuma lietošanu.  Mātes piens ir labākais uzturs zīdainim. 

product
1027888 FRISOLAC Gold PEP piena maisījums, 400 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ec/b0/3e56502901918f202fde72fc1dd7.png InStock 20.99 EUR 20.99 <p><strong>Īpašiem medicīniskiem nolūkiem paredzēta pārtika. </strong>Zīdaiņiem no dzimšanas līdz 12 mēnešu vecumam, kuriem ir diagnosticēta viegla govs piena olbaltumvielu alerģija. Uztura režīms diagnosticētas viegli izteiktas govs piena olbaltumvielu alerģijas gadījumā.Sastāva pamatā ir <strong>intensīvi hidrolizētas sūkalu olbaltumvielas</strong> ar samazinātu laktozes saturu (50%). Var izmantot kā vienīgo uzturu zīdaiņiem no dzimšanas līdz 6 mēnešu vecumam, ja zīdīšana nav iespējama vai ir nepietiekoša. Sākot ar 6 mēnešu vecumu, zīdaiņiem papildus maisījumam ir nepieciešams saņemt arī papildēdienu.</p> <p>Hidrolizētās olbaltumvielas ietekmē maisījuma pulvera struktūru, garšu un smaržu. Produkts paredzēts lietošanai medicīnas personāla uzraudzībā. Konsultējieties ar ģimenes ārstu vai pediatru pirms uzsākt maisījuma lietošanu.  <strong>Mātes piens ir labākais uzturs zīdainim. </strong></p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Piena maisījumi