FRISOLAC Gold PEP AC piena maisījums, 400 g
0 0 (0 atsauksmes)

FRISOLAC Gold PEP AC piena maisījums, 400 g

FRIESLANDCAMPINA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-11-18
Zīdaiņiem no dzimšanas līdz 12 mēnešu vecumam, kuriem ir diagnosticēta smaga govs piena olbaltumvielu alerģija.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpašiem medicīniskiem nolūkiem paredzēta pārtika. Zīdaiņiem no dzimšanas līdz 12 mēnešu vecumam, kuriem ir diagnosticēta smaga govs piena olbaltumvielu alerģija. Uztura režīms diagnosticētas smagas govs piena olbaltumvielu alerģijas gadījumā. Sastāva pamatā ir ekstensīvi hidrolizētas kazeīna olbaltumvielas. Var izmantot kā vienīgo uzturu zīdaiņiem no dzimšanas līdz 6 mēnešu vecumam, ja zīdīšana nav iespējama vai ir nepietiekoša. Sākot ar 6 mēnešu vecumu, zīdaiņiem papildus maisījumam ir nepieciešams saņemt arī papildēdienu.

Frisolac® Gold Pep AC ir maisījums zīdaiņiem ar īpaši hidrolizētām kazeīna olbaltumvielām zīdaiņiem ar diagnosticētu smagu govs piena olbaltumvielu alerģiju. Frisolac® Gold Pep AC var izmantot kā vienīgo uzturu zīdaiņiem no dzimšanas līdz 6 mēnešu vecumam, ja tos nebaro ar krūti. Sākot ar 6 mēnešu vecumu, bērniem ir nepieciešams saņemt arī papildēdienu, ne tikai maisījumu. Pirms sāciet lietot papildēdienu, konsultējieties ar ārstu. Īpaši hidrolizētās kazeīna olbaltumvielas ietekmē maisījuma konsistenci, garšu un smaržu. Produkts paredzēts lietošanai medicīnas personāla uzraudzībā.

Konsultējieties ar ģimenes ārstu vai pediatru pirms uzsākt maisījuma lietošanu. Lietojiet maisījumu tikai saskaņā ar medicīnas speciālistu ieteikumiem. Mātes piens ir labākais uzturs zīdainim. 

product
1027889 FRISOLAC Gold PEP AC piena maisījums, 400 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e7/ac/39c05cb30d165ab68eb2c7137673.png InStock 22.99 EUR 22.99 <p><strong>Īpašiem medicīniskiem nolūkiem paredzēta pārtika. </strong>Zīdaiņiem no dzimšanas līdz 12 mēnešu vecumam, kuriem ir diagnosticēta smaga govs piena olbaltumvielu alerģija. Uztura režīms diagnosticētas smagas govs piena olbaltumvielu alerģijas gadījumā. Sastāva pamatā ir <strong>ekstensīvi hidrolizētas kazeīna olbaltumvielas</strong>. Var izmantot kā vienīgo uzturu zīdaiņiem no dzimšanas līdz 6 mēnešu vecumam, ja zīdīšana nav iespējama vai ir nepietiekoša. Sākot ar 6 mēnešu vecumu, zīdaiņiem papildus maisījumam ir nepieciešams saņemt arī papildēdienu.</p> <p>Frisolac® Gold Pep AC ir maisījums zīdaiņiem ar īpaši hidrolizētām kazeīna olbaltumvielām zīdaiņiem ar diagnosticētu smagu govs piena olbaltumvielu alerģiju. Frisolac® Gold Pep AC var izmantot kā vienīgo uzturu zīdaiņiem no dzimšanas līdz 6 mēnešu vecumam, ja tos nebaro ar krūti. Sākot ar 6 mēnešu vecumu, bērniem ir nepieciešams saņemt arī papildēdienu, ne tikai maisījumu. Pirms sāciet lietot papildēdienu, konsultējieties ar ārstu. Īpaši hidrolizētās kazeīna olbaltumvielas ietekmē maisījuma konsistenci, garšu un smaržu. Produkts paredzēts lietošanai medicīnas personāla uzraudzībā.</p> <p>Konsultējieties ar ģimenes ārstu vai pediatru pirms uzsākt maisījuma lietošanu. Lietojiet maisījumu tikai saskaņā ar medicīnas speciālistu ieteikumiem. <strong>Mātes piens ir labākais uzturs zīdainim. </strong></p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Piena maisījumi