FLUGENIL 600 vaginālās lodītes, 10 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

FLUGENIL 600 vaginālās lodītes, 10 gab.

SAKURA ITALIA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Flugenil 600 vaginālās bumbiņas ir medicīnisks līdzeklis, kas ir efektīvs palīglīdzeklis atkārtotas vaginālās kandidozes ārstēšanā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Flugenil 600 vaginālās bumbiņas ir medicīnisks līdzeklis, kas ir efektīvs palīglīdzeklis atkārtotas vaginālās kandidozes ārstēšanā. Var tikt lietotas kombinācijā ar pretsēnīšu līdzekļiem. Hialuronskābei tā mitrinoši un aizsargājoši iedarbojas uz maksts gļotādu, savukārt borskābe veicina maksts pH līmeņa atjaunošanos un palīdz uzturēt maksts gļotādas fizioloģisko līdzsvaru, aizkavējot inficēšanos ar patogēniem un patogēnu vairošanos.

Indikācijas:

  • Noderīgs papildlīdzeklis sievietēm ar atkārtotu vulvovaginālu raugveida sēnīšu infekciju.
  • Atvieglo raugveida sēnīšu infekcijas simptomus: niezi, dedzināšanas sajūtu un kairinājumu makstī.
  • Sēnīšu izraisītu lokalizētu vaginālu alerģisku reakciju gadījumā.
product
1066184 FLUGENIL 600 vaginālās lodītes, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7e/7b/e092956b8be2d513c5d52f648d9c.png InStock 17.45 EUR 17.45 <p style="text-align:justify;">Flugenil 600 vaginālās bumbiņas ir medicīnisks līdzeklis, kas ir efektīvs palīglīdzeklis atkārtotas vaginālās kandidozes ārstēšanā. Var tikt lietotas kombinācijā ar pretsēnīšu līdzekļiem. Hialuronskābei tā mitrinoši un aizsargājoši iedarbojas uz maksts gļotādu, savukārt borskābe veicina maksts pH līmeņa atjaunošanos un palīdz uzturēt maksts gļotādas fizioloģisko līdzsvaru, aizkavējot inficēšanos ar patogēniem un patogēnu vairošanos.</p> <p>Indikācijas:</p> <ul><li style="text-align:justify;">Noderīgs papildlīdzeklis sievietēm ar atkārtotu vulvovaginālu raugveida sēnīšu infekciju.</li> <li style="text-align:justify;">Atvieglo raugveida sēnīšu infekcijas simptomus: niezi, dedzināšanas sajūtu un kairinājumu makstī.</li> <li style="text-align:justify;">Sēnīšu izraisītu lokalizētu vaginālu alerģisku reakciju gadījumā.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/Maksts mikroflorai un mitrināšanai