FLORADIX Neuro Balance šķidrums, 250 ml

FLORADIX Neuro Balance šķidrums, 250 ml

SALUS HAUS
Derīguma termiņš: 2024-09-30
Floradix® Neuro Balance ar Ašvagandas ekstraktu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Neuro Balance saturošie  C un B12 vitamīni veicina normālu nervu sistēmas darbību. Piemērots pieaugušajiem no 18 gadiem.

Mūsdienu dzīve var būt saspringta un prasīga, jo mēs cenšamies atrast līdzsvaru starp ģimenes vajadzībām,  spriedzi darbā un mūsu pašu veselību un labklājību. Ašvaganda, kas pazīstama arī kā ziemas ķirši vai Indijas žeņšeņš, veicina emocionālo līdzsvaru un vispārējo labsajūtu. Indijā tas izmantots gadsimtiem ilgi.

Piemērots veģetāriešiem un vegāniem.

Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju.

Papildu informācija par produktu
product
1066445 FLORADIX Neuro Balance šķidrums, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2c/08/dd940e47bced7edc148cbb86d896.png InStock 10.85 EUR 16.69 <p style="text-align:justify;">Neuro Balance saturošie  C un B12 vitamīni veicina normālu nervu sistēmas darbību. Piemērots pieaugušajiem no 18 gadiem.</p> <p style="text-align:justify;">Mūsdienu dzīve var būt saspringta un prasīga, jo mēs cenšamies atrast līdzsvaru starp ģimenes vajadzībām,  spriedzi darbā un mūsu pašu veselību un labklājību. Ašvaganda, kas pazīstama arī kā ziemas ķirši vai Indijas žeņšeņš, veicina emocionālo līdzsvaru un vispārējo labsajūtu. Indijā tas izmantots gadsimtiem ilgi.</p> <p style="text-align:justify;">Piemērots veģetāriešiem un vegāniem.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju.</strong></p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Nomierinošie līdzekļi