FINALGON 4 mg/25 mg/g ziede, 20 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

FINALGON 4 mg/25 mg/g ziede, 20 g

BOEHRINGER INGELHEIM
Derīguma termiņš: 2025-05-30
FINALGON ir ziede, ko lieto sporta traumu, sasitumu un sastiepumu, pārslodzes radītu muskuļu sāpju gadījumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

FINALGON ir ziede, ko lieto sporta traumu, sasitumu un sastiepumu, pārslodzes radītu muskuļu sāpju gadījumā, artrīta, reimatisku locītavu un muskuļu sāpju gadījumā, lumbago, neirīta (nerva iekaisuma), išiasa, bursīta (locītavas gļotsomiņas iekaisums) un tendovaginīta (cīpslas un tās apvalka iekaisuma) gadījumā, ierīvēšanai pacientiem ar perifēriskās asinsrites traucējumiem (zāļu lietošana rada ādas asinsrites uzlabošanos).

Papildu informācija par produktu
product
105999 FINALGON 4 mg/25 mg/g ziede, 20 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/93/09/8b2dc67138a217e6a81a463e5a34.png InStock 5.97 EUR 5.97 <p style="text-align:justify;">FINALGON ir ziede, ko lieto sporta traumu, sasitumu un sastiepumu, pārslodzes radītu muskuļu sāpju gadījumā, artrīta, reimatisku locītavu un muskuļu sāpju gadījumā, lumbago, neirīta (nerva iekaisuma), išiasa, bursīta (locītavas gļotsomiņas iekaisums) un tendovaginīta (cīpslas un tās apvalka iekaisuma) gadījumā, ierīvēšanai pacientiem ar perifēriskās asinsrites traucējumiem (zāļu lietošana rada ādas asinsrites uzlabošanos).</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās