FILORGA Time-Filler маска для лица, 20 мл

FILORGA Time-Filler маска для лица, 20 мл

FILORGA LABORATOIRES
5.0 5 (5 отзыва/отзывов)
Всего к оплате
7.55 €
Срок годности: 2025-10-30
FILORGA Intensive Smoothing Mask TIME FILLER MASK - омолаживающая кожу формула с коллагеном.
Подробнее
Информация
Внешний вид продукта может отличаться от представленного на фото.
Цены на продукцию в аптеках могут различаться.

Супер-разглаживающая маска, заметно усиливающая формулу коллагена

Двойной разглаживающий эффект [подтяжка + наполнение]: маска, пропитанная формулой, содержащей подтягивающие ингредиенты в сочетании с коллагеном, заметно разглаживает морщины.

Интенсивное продвижение молодости: мощный полисахаридный ингредиент заметно уменьшает признаки старения.


Технология Black Fiber: инновационная технология, которая идеально повторяет изгибы лица, повышая эффективность формулы.

product
10510526 FILORGA Time-Filler sejas maska, 20 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/40/97/6ed9a31feab2b6cfedb885ebe956.png InStock 7.55 EUR 12.59 <p style="text-align:justify;">Izlīdzina un atjauno ādu tikai 15 minūtēs! Dubults izlīdzinošs efekts - iepriekš piesūcināta formula ar nostiprinošām aktīvām sastāvdaļām ar liftinga efektu, kombinācijā ar augu izcelsmes kolagēnu redzamai grumbu izlīdzināšanai. Satur augu izcelsmes cukuru atvasinājumus un galactomannana kombināciju, kas nodrošina 3D liftinga efektu. Intensīvi reģenerējoša iedarbība - šūnu atjaunošanos stimulējošas aktīvās sastāvdaļas pastiprina pretnovecošanās iedarbību. Fuciodans, ko iegūst no Laminaria aļģēm piemīt unikāla bioloģiska aktivitāte, kas stimulē fibroblastus, kas sintezē kolagēnu un elastīnu. Melno šķiedru tehnoloģija - inovatīva tehnoloģija, kas perfekti pielāgojas sejas līnijām, kontūrām, lai uzlabotu aktīvo sastāvdaļu uzsūkšanos. Melnās šķiedras iegūst no Japānas ozola un tām piemīt gan absorbcijas spējas, gan arī antioksidējošas un ādu attīrošas īpašības.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas