FILORGA Time-Filler 5XP krēms-gels, 50 ml
5.0 5 (8 atsauksmes)

FILORGA Time-Filler 5XP krēms-gels, 50 ml

FILORGA LABORATOIRES
5.0 5 (8 atsauksmes)
Kopā
40.79 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Pretgrumbu gēls-krēms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Izmantojot TIME-FILLER 5XP, FILORGA pārveido savu vislabāk pārdoto pretgrumbu krēmu. Šajā sejas un kakla gēla-krēmā ir ietverta 5XP pamatformula, ko iedvesmojušas 5 estētiskās medicīnas kompetences jomas, lai izlīdzinātu 5 veidu grumbas: mīmikas grumbas, dziļas grumbas, sausuma grumbas, virsmas grumbas un kakla grumbas.

TIME-FILLER 5XP gēla-krēms satur cinku, kas nodrošina ilgstošu matētu rezultātu kombinētai vai taukainai ādai.

Mīmikas grumbas TIME-FILLER 5XP integrē tripeptīdu, ko iedvesmojušas botulīna toksīna injekcijas, lai atvieglotu funkcijas.

Dziļās grumbas. Matrikīnu komplekss ir apvienots ar iekapsulētu hialuronskābi, ko iedvesmo aizpildīšanas injekcijas, lai aizpildītu dziļās grumbas.

Virsmas grumbas. TIME-FILLER 5XP gūst labumu no jūras fenheļa atjaunojošajām īpašībām, kuras iedvesmojušas tā mizas, lai izlīdzinātu virsmas grumbas, nekairinot un nesausinot ādu.

Sausuma grumbas. NCEF — FILORGA ikoniskā pamatformula sajaucas ar botānisku ekstraktu, ko iedvesmojušas atjaunojošas injekcijas, lai padarītu ādu gludāku.

Kakla grumbas. Botānisks ekstrakts, ko iedvesmojuši liftingi, lai atjaunotu kakla grumbas.

Ideāli piemērots kombinētai vai taukainai ādai, vieglā TIME-FILLER 5XP krēma-gela tekstūra ir bagātināta ar cinku, lai nekavējoties un ilgstoši matētu ādu.

product
10510562 FILORGA Time-Filler 5XP krēms-gels, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/92/b3/a4c44ccb229fcd684da39964b176.png InStock 40.79 EUR 67.99 <p style="text-align:justify;"><strong>Izmantojot TIME-FILLER 5XP, FILORGA pārveido savu vislabāk pārdoto pretgrumbu krēmu. Šajā sejas un kakla gēla-krēmā ir ietverta 5XP pamatformula, ko iedvesmojušas 5 estētiskās medicīnas kompetences jomas, lai izlīdzinātu 5 veidu grumbas: mīmikas grumbas, dziļas grumbas, sausuma grumbas, virsmas grumbas un kakla grumbas.</strong></p> <p style="text-align:justify;">TIME-FILLER 5XP gēla-krēms satur cinku, kas nodrošina ilgstošu matētu rezultātu kombinētai vai taukainai ādai.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Mīmikas grumbas</strong><strong> TIME-FILLER 5XP</strong> integrē tripeptīdu, ko iedvesmojušas botulīna toksīna injekcijas, lai atvieglotu funkcijas.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Dziļās grumbas.</strong> Matrikīnu komplekss ir apvienots ar iekapsulētu hialuronskābi, ko iedvesmo aizpildīšanas injekcijas, lai aizpildītu dziļās grumbas.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Virsmas grumbas.</strong> TIME-FILLER 5XP gūst labumu no jūras fenheļa atjaunojošajām īpašībām, kuras iedvesmojušas tā mizas, lai izlīdzinātu virsmas grumbas, nekairinot un nesausinot ādu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Sausuma grumbas.</strong> NCEF — FILORGA ikoniskā pamatformula sajaucas ar botānisku ekstraktu, ko iedvesmojušas atjaunojošas injekcijas, lai padarītu ādu gludāku.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Kakla grumbas.</strong> Botānisks ekstrakts, ko iedvesmojuši liftingi, lai atjaunotu kakla grumbas.</p> <p style="text-align:justify;">Ideāli piemērots kombinētai vai taukainai ādai, vieglā TIME-FILLER 5XP krēma-gela tekstūra ir bagātināta ar cinku, lai nekavējoties un ilgstoši matētu ādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana