FARMACTIVE Silver aerosols, 125 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

FARMACTIVE Silver aerosols, 125 ml

FARMAC-ZABBAN
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Aerosols brūcēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Tūlītējai brūču, vieglu sadzīves apdegumu un izsutumu aprūpei. Plaša spektra antibakteriāla un dzīšanas procesu veicinoša iedarbība.

Farmactive Silver Spray ir izsmidzināms pulverveida brūču pārklājums īslaicīgai lokālai lietošanai, kura sastāvā ir hialuronskābe un koloidālais sudrabs. Koloidālajam sudrabam piemīt antibakteriāls efekts, novēršot baktēriju iekļūšanu brūcē. Samazina sekundāro infekciju risku. Brūces dzīšanas procesā hialuronskābe mitrina brūci un veicina reģenerācijas procesus, saīsina dzīšanas laiku un novērš rētu veidošanos. Piemērots vieglu apdegumu, izsutumu, autiņbiksīšu radīta kairinājuma, virspusēju izgulējumu, pēcoperāciju brūču, iegriezumu un nobrāzumu ārstēšanā. Drīkst lietot jaundzimušajiem no 0 vecuma. Farmactive Silver Spray uzklāšana ir higiēniska un nesāpīga. Farmactive Silver Spray iesakāms kā pirmās palīdzības aerosols jebkurā mājas aptieciņā.

product
10119315 FARMACTIVE Silver aerosols, 125 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d0/29/7959c624ab426f9e022aa0fcdf81.png InStock 9.74 EUR 14.99 <p style="text-align:justify;">Tūlītējai brūču, vieglu sadzīves apdegumu un izsutumu aprūpei. Plaša spektra antibakteriāla un dzīšanas procesu veicinoša iedarbība.<br /><br />Farmactive Silver Spray ir izsmidzināms pulverveida brūču pārklājums īslaicīgai lokālai lietošanai, kura sastāvā ir hialuronskābe un koloidālais sudrabs. Koloidālajam sudrabam piemīt antibakteriāls efekts, novēršot baktēriju iekļūšanu brūcē. Samazina sekundāro infekciju risku. Brūces dzīšanas procesā hialuronskābe mitrina brūci un veicina reģenerācijas procesus, saīsina dzīšanas laiku un novērš rētu veidošanos. Piemērots vieglu apdegumu, izsutumu, autiņbiksīšu radīta kairinājuma, virspusēju izgulējumu, pēcoperāciju brūču, iegriezumu un nobrāzumu ārstēšanā. Drīkst lietot jaundzimušajiem no 0 vecuma. Farmactive Silver Spray uzklāšana ir higiēniska un nesāpīga. Farmactive Silver Spray iesakāms kā pirmās palīdzības aerosols jebkurā mājas aptieciņā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Brūces un apdegumi