EUCERIN pH5 dušas želeja, 400 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

EUCERIN pH5 dušas želeja, 400 ml

BEIERSDORF
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Maiga dušas želeja jutīgai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Uzlabo ādas izturību. Maigs ķermeņa ādas tīrīšanas līdzeklis, kas stiprina ādas dabīgās aizsargspējas un pasargā ādu no izžūšanas.

Sausa, jutīga āda apkārtējās vides kairinātāju ietekmē viegli iekaist un kļūst vēl jutīgāka. Lai mazinātu ādas jutīgumu, nepietiek tikai ar maigu tīrīšanas līdzekli. Eucerin pH5 dušas želeja ir ikdienas lietošanai piemērots tīrīšanas līdzeklis bez ziepēm, kas satur īpaši maigas virsmaktīvās vielas, kuras saudzīgi, bet efektīvi attīra sausu, jutīgu ādu. Unikālā Eucerin pH līdzsvara sistēma nodrošina to, ka dušas želejas pH līmenis ir optimāls, lai tā varētu stiprināt ādas dabīgās aizsargspējas, uzlabot ādas izturību un pasargāt ādu no izžūšanas.

Iemasējiet želeju ķermeņa ādā. Gels putos un noņems netīrumus no ādas. Var izmantot dušā vai vannā tik bieži, cik nepieciešams.

product
10510074 EUCERIN pH5 dušas želeja, 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b7/d2/81ff5814034e5bfca1df0b28f865.png InStock 10.19 EUR 16.99 <p style="text-align:justify;">Uzlabo ādas izturību. Maigs ķermeņa ādas tīrīšanas līdzeklis, kas stiprina ādas dabīgās aizsargspējas un pasargā ādu no izžūšanas.</p> <p style="text-align:justify;">Sausa, jutīga āda apkārtējās vides kairinātāju ietekmē viegli iekaist un kļūst vēl jutīgāka. Lai mazinātu ādas jutīgumu, nepietiek tikai ar maigu tīrīšanas līdzekli. Eucerin pH5 dušas želeja ir ikdienas lietošanai piemērots tīrīšanas līdzeklis bez ziepēm, kas satur īpaši maigas virsmaktīvās vielas, kuras saudzīgi, bet efektīvi attīra sausu, jutīgu ādu. Unikālā Eucerin pH līdzsvara sistēma nodrošina to, ka dušas želejas pH līmenis ir optimāls, lai tā varētu stiprināt ādas dabīgās aizsargspējas, uzlabot ādas izturību un pasargāt ādu no izžūšanas.</p> <p style="text-align:justify;">Iemasējiet želeju ķermeņa ādā. Gels putos un noņems netīrumus no ādas. Var izmantot dušā vai vannā tik bieži, cik nepieciešams.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi