EUCERIN Hyaluron-Filler Intensive маска для лица, 1 шт.
4.8 4.8 (5 отзыва/отзывов)

EUCERIN Hyaluron-Filler Intensive маска для лица, 1 шт.

BEIERSDORF
4.8 4.8 (5 отзыва/отзывов)
Всего к оплате
7.10 €
Срок годности: 2025-07-30
Инновационная антивозрастная маска для лица.
Подробнее
Информация
Внешний вид продукта может отличаться от представленного на фото.
Цены на продукцию в аптеках могут различаться.

Инновационная антивозрастная маска для лица.
Изготовлена из биоцеллюлозы: биоразлагаемого материала природного происхождения.
Для всех типов кожи, включая чувствительную.
Всего за 5 минут эта инновационная маска для лица увлажняет кожу и сокращает мелкие морщинки.
Маска обогащена комбинацией гиалуроновой кислоты высокой и низкой молекулярной массы. Гиалуроновая кислота с высоким молекулярным весом улучшает гидратацию и разглаживает тонкие линии в самых глубоких слоях кожи, а гиалуроновая кислота с низким молекулярным весом, которая в 40 раз меньше, проникает дальше в слои эпидермиса, где образуются более глубокие морщины.

Маска изготовлена ​​из биоцеллюлозы - биоразлагаемого материала природного происхождения, который легко наносится, идеально ложится по контуру лица, не скользит.

Клинически и дерматологически доказано, что эта увлажняющая антивозрастная маска для лица обеспечивает отличные результаты охлаждает кожу, уменьшая морщинки, а также придавая коже ощущение влажности, свежести, сияния и омоложения.

Подходит для всех типов кожи, в том числе для чувствительной, и может использоваться всякий раз, когда кожа стянута или устала и требует особого ухода.
Клинические и дерматологические исследования:

Клинические и дерматологические исследования показывают очень хорошую эффективность и переносимость кожей.

product
10510199 EUCERIN Hyaluron-Filler Intensive sejas maska, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/62/49/d59b6b59c3b14a762b1ab3f0d343.png InStock 7.1 EUR 11.83 <p style="text-align:justify;">Inovatīva sejas maska pret novecošanu visiem ādas tipiem tūlītējai mitrināšanai. Smalkās līnijas tiek samazinātas, āda izskatās un jūtas mitrināta, svaigāka, mirdzošāka un atjaunota.</p> <p style="text-align:justify;">Izgatavota no biocelulozes: dabiskas izcelsmes bioloģiski noārdāms materiāls. </p> <p style="text-align:justify;">Piemērota visiem ādas tipiem, tostarp jutīgai ādai.<br />Tikai 5 minūšu laikā šī inovatīvā sejas maska mitrina ādu un samazina smalkās līnijas.</p> <p style="text-align:justify;">Hialurona intensīvā maska ir bagātināta ar Eucerin augstas un zemas molekulmasas hialuronskābes kombināciju. Augstas molekulmasas hialuronskābe uzlabo mitrināšanu un izlīdzina smalkās līnijas visdziļākajos ādas slāņos, bet zemas molekulmasas hialuronskābe, kas ir 40 reizes mazāka, iekļūst tālāk epidermas ādas slāņos, kur veidojas dziļākas grumbas.</p> <p style="text-align:justify;">Maska ir izgatavota no biocelulozes – dabiskas izcelsmes bioloģiski noārdāma materiāla, kas ir viegli uzklājams, lieliski piekļaujas sejas kontūrai, neslīd un ir tikpat ērts kā otra āda.</p> <p style="text-align:justify;">Klīniski un dermatoloģiski ir pierādīts, ka šī mitrinošā pretnovecošanas sejas maska nodrošina izcilus rezultātus un iedarbojoties atvēsina ādu, samazinot smalkās līnijas, kā arī ādai piešķirot mitruma, svaiguma, starojuma un atjaunotības sajūtu.</p> <p style="text-align:justify;">Tā ir piemērota visiem ādas tipiem - pat jutīgai ādai, to var izmantot ikreiz, kad āda ir saspringta vai nogurusi un tai ir nepieciešama papildu aprūpe.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas