EUCERIN Hyaluron aerosols, 150 ml
5.0 5 (3 atsauksmes)

EUCERIN Hyaluron aerosols, 150 ml

BEIERSDORF
5.0 5 (3 atsauksmes)
Kopā
11.39 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Izsmidzināms līdzeklis sejai ar hialuronskābi un glikoglicerīnu, lai veicinātu tūlītēju un ilgstošu mitrināšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Izsmidzināms līdzeklis sejai ar hialuronskābi un glikoglicerīnu, lai veicinātu tūlītēju un ilgstošu mitrināšanu, padarot ādu gludu un mirdzošu.

Lai āda funkcionētu efektīvi un rezultatīvi, tai ir vajadzīgs ūdens. Labi mitrināta āda ir gluda un elastīga un izskatās mirdzoša. Kad ādas dabiskā aizsardzība mazinās, tā zaudē mitrumu un kļūst dehidrēta. Dehidrēta āda izskatās blāva, jūtas savilkta un nespēj pretoties ārējiem kairinātājiem. Rezultātā āda kļūst jutīga.

Intensīva un ilgstoša mitrināšana ir nepieciešama, lai saglabātu labu ādas izskatu un sajūtu.
Citi izsmidzināmie līdzekļi, kas nesatur mitrinošas sastāvdaļas, nespēj saistīt mitrumu, jo tīrs ūdens ātri iztvaiko, padarot ādu vēl sausāku nekā iepriekš, un āda galu galā kļūst jutīga. Unikālais Eucerin Hyaluron izsmidzinātājs ar hialuronskābi uzlabo ādas pašmitrināšanas sistēmu, vienmērīgi piegādā ādai ūdeni, aiztur mitrumu un padara ādu gludu un mirdzošu.
Hialuronskābe kombinācijā ar dabiskajai vielai identisko glikoglicerīnu veicina ādas pašmitrināšanas aktivizēšanu. Glikoglicerīna aktivizētie mitruma piegādes kanāli nodrošina ūdeni ādas šūnām un iekšēji veicina ādas hidratācijas balansu.
Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi apliecina augstu efektivitāti pat uz jutīgas ādas.

product
10510191 EUCERIN Hyaluron aerosols, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/67/d0/750c06893ef42f9ac286c5b2231e.png InStock 11.39 EUR 18.99 <p style="text-align:justify;">Izsmidzināms līdzeklis sejai ar hialuronskābi un glikoglicerīnu, lai veicinātu tūlītēju un ilgstošu mitrināšanu, padarot ādu gludu un mirdzošu.</p> <p style="text-align:justify;">Lai āda funkcionētu efektīvi un rezultatīvi, tai ir vajadzīgs ūdens. Labi mitrināta āda ir gluda un elastīga un izskatās mirdzoša. Kad ādas dabiskā aizsardzība mazinās, tā zaudē mitrumu un kļūst dehidrēta. Dehidrēta āda izskatās blāva, jūtas savilkta un nespēj pretoties ārējiem kairinātājiem. Rezultātā āda kļūst jutīga.</p> <p style="text-align:justify;">Intensīva un ilgstoša mitrināšana ir nepieciešama, lai saglabātu labu ādas izskatu un sajūtu. <br />Citi izsmidzināmie līdzekļi, kas nesatur mitrinošas sastāvdaļas, nespēj saistīt mitrumu, jo tīrs ūdens ātri iztvaiko, padarot ādu vēl sausāku nekā iepriekš, un āda galu galā kļūst jutīga. Unikālais Eucerin Hyaluron izsmidzinātājs ar hialuronskābi uzlabo ādas pašmitrināšanas sistēmu, vienmērīgi piegādā ādai ūdeni, aiztur mitrumu un padara ādu gludu un mirdzošu. <br />Hialuronskābe kombinācijā ar dabiskajai vielai identisko glikoglicerīnu veicina ādas pašmitrināšanas aktivizēšanu. Glikoglicerīna aktivizētie mitruma piegādes kanāli nodrošina ūdeni ādas šūnām un iekšēji veicina ādas hidratācijas balansu.<br />Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi apliecina augstu efektivitāti pat uz jutīgas ādas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana