EUCERIN DermoPure attīroša želeja, 400 ml
4.8 4.75 (4 atsauksmes)

EUCERIN DermoPure attīroša želeja, 400 ml

BEIERSDORF
4.8 4.75 (4 atsauksmes)
Kopā
17.14 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Eucerin DERMOPURE attīrošā želeja nesatur ziepes un smaržvielas, tā nav komedogēniska un ir piemērota lietošanai ikdienā, lai attīrītu ādu ar tendenci uz akni un ādas nepilnībām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

EUCERIN DERMOPURE ATTĪROŠĀ ŽELEJA PROBLEMĀTISKAI, TAUKAINAI UN ĀDAI AR TENDENCI UZ AKNI

- Rūpīgi, bet maigi attīra ādu.
- Noņem lieko sebumu.


Attīrošā želeja satur 6 % amfotēro virsmaktīvo vielu, tāpēc tā maigi, bet efektīvi attīra ādu, atbrīvojot to no netīrumiem, dekoratīvās kosmētikas un liekā sebuma. Želejai piemīt arī antibakteriāla iedarbība, tāpēc tā likvidē ādas baktērijas un novērš baktēriju vairošanos.
Attīrošo želeju var lietot arī aknes ārstēšanas kursa un grūtniecības laikā.


Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi
Klīniskajos un dermatoloģiskajos pētījumos ir pierādīta maiga attīroša iedarbība un izcila saderība ar ādu, kurai ir tendence uz akni un ādas nepilnībām.


Īpašības:

product
1059717 EUCERIN DermoPure attīroša želeja, 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f6/df/d3587728142e748147e4b35e6459.png InStock 17.14 EUR 24.49 <p style="text-align:justify;"><strong>EUCERIN DERMOPURE ATTĪROŠĀ ŽELEJA PROBLEMĀTISKAI, TAUKAINAI UN ĀDAI AR TENDENCI UZ AKNI</strong></p> <p style="text-align:justify;">- Rūpīgi, bet maigi attīra ādu.<br />- Noņem lieko sebumu.</p> <p style="text-align:justify;"><br />Attīrošā želeja satur 6 % amfotēro virsmaktīvo vielu, tāpēc tā maigi, bet efektīvi attīra ādu, atbrīvojot to no netīrumiem, dekoratīvās kosmētikas un liekā sebuma. Želejai piemīt arī antibakteriāla iedarbība, tāpēc tā likvidē ādas baktērijas un novērš baktēriju vairošanos. <br />Attīrošo želeju var lietot arī aknes ārstēšanas kursa un grūtniecības laikā.</p> <p style="text-align:justify;"><br /><strong>Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi</strong><br />Klīniskajos un dermatoloģiskajos pētījumos ir pierādīta maiga attīroša iedarbība un izcila saderība ar ādu, kurai ir tendence uz akni un ādas nepilnībām.</p> <p style="text-align:justify;"><br /><em>Īpašības:</em></p> <ul><li style="text-align:justify;">antibakteriāls;</li> <li style="text-align:justify;">nesatur ziepes;</li> <li style="text-align:justify;">nesatur aromātu;</li> <li style="text-align:justify;">nenosprosto poras.<br /><br /><a href="https://www.youtube.com/watch?v=qKWfN8kLet4">https://www.youtube.com/watch?v=qKWfN8kLet4</a></li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana