EUCERIN AtopiControl balzams, 400 ml
4.3 4.3333333333333 (6 atsauksmes)

EUCERIN AtopiControl balzams, 400 ml

BEIERSDORF
4.3 4.3333333333333 (6 atsauksmes)
Kopā
21.13 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Ķermeņa balzams lietošanai ikdienā ar likohalkonu A, keramīdiem un šī sviestu atopiskas ādas kopšanai. Nomierina ādas niezi un nostiprina ādas barjeru.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Pamata ikdienas kopšana ādai ar atopisko dermatītu.
  • Viegls balzams, kas nomierina niezošu un kairinātu ādu.
  • Nostiprina ādas barjeru.
Atopiska āda ir kairināta, sausa un niezoša. Šī nieze izraisa kasīšanos, kas kavē labu nakts miegu un var negatīvi ietekmēt dzīves kvalitāti. 
Eucerin AtopiControl balzams ir ikdienā lietojams ķermeņa balzams, kura formula ir īpaši izveidota, lai nomierinātu un intensīvi mitrinātu kairinātu un niezošu ādu. Vieglais, bet barojošais balzams (eļļa ūdenī) ir bagātināts ar nomierinošu likohalkonu A, keramīdiem un šī sviestu, lai nostiprinātu ādas barjeru un mazinātu sausumu un niezi. Tas jālieto arī uzliesmojumu laikā kopā ar Eucerin AtopiControl akūtās kopšanas krēmu, Eucerin pretniezes aerosolu un jūsu parastajiem medikamentiem.
Atopiskās ekzēmas balzams nodrošina tūlītēju mitrināšanu, padarot ādu maigu un gludu, un, regulāri lietojot, ādas stāvoklis ievērojami uzlabojas. Klīniski un dermatoloģiski ir pierādīts, ka Eucerin AtopiControl balzams atbalsta miegu un uzlabo dzīves kvalitāti cilvēkiem ar atopisko dermatītu [1].
Šim balzamam, kuram nav smaržas, ir viegla, patīkama tekstūra, kas ātri iesūcas, nav taukaina un lipīga. Tas ir piemērots pieaugušajiem, bērniem un mazuļiem no trīs mēnešu vecuma.
product
1059782 EUCERIN AtopiControl balzams, 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6a/8a/815886a72dbef9186719d01688f2.png InStock 21.13 EUR 30.19 <ul><li style="text-align:justify;">Pamata ikdienas kopšana ādai ar atopisko dermatītu.</li> <li style="text-align:justify;">Viegls balzams, kas nomierina niezošu un kairinātu ādu.</li> <li style="text-align:justify;">Nostiprina ādas barjeru.</li> </ul><div>Atopiska āda ir kairināta, sausa un niezoša. Šī nieze izraisa kasīšanos, kas kavē labu nakts miegu un var negatīvi ietekmēt dzīves kvalitāti. </div> <div>Eucerin AtopiControl balzams ir ikdienā lietojams ķermeņa balzams, kura formula ir īpaši izveidota, lai nomierinātu un intensīvi mitrinātu kairinātu un niezošu ādu. Vieglais, bet barojošais balzams (eļļa ūdenī) ir bagātināts ar nomierinošu likohalkonu A, keramīdiem un šī sviestu, lai nostiprinātu ādas barjeru un mazinātu sausumu un niezi. Tas jālieto arī uzliesmojumu laikā kopā ar Eucerin AtopiControl akūtās kopšanas krēmu, Eucerin pretniezes aerosolu un jūsu parastajiem medikamentiem.</div> <div>Atopiskās ekzēmas balzams nodrošina tūlītēju mitrināšanu, padarot ādu maigu un gludu, un, regulāri lietojot, ādas stāvoklis ievērojami uzlabojas. Klīniski un dermatoloģiski ir pierādīts, ka Eucerin AtopiControl balzams atbalsta miegu un uzlabo dzīves kvalitāti cilvēkiem ar atopisko dermatītu [1].</div> <div>Šim balzamam, kuram nav smaržas, ir viegla, patīkama tekstūra, kas ātri iesūcas, nav taukaina un lipīga. Tas ir piemērots pieaugušajiem, bērniem un mazuļiem no trīs mēnešu vecuma.</div> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas