EUCERIN After Sun Sensitive Relief gels, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EUCERIN After Sun Sensitive Relief gels, 200 ml

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
12.29 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Eucerin After Sun Sensitive Relief želejveida krēms ir pēc sauļošanās lietojams produkts jutīgai ādai un ādai ar noslieci uz saules alerģijām. Tas nomierina un palīdz atjaunot ādu pēc saules ietekmes izraisītas spriedzes.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
Eucerin After Sun Sensitive Relief želejveida krēms ir pēc sauļošanās lietojams produkts jutīgai ādai un ādai ar noslieci uz saules alerģijām. Tas nomierina un palīdz atjaunot ādu pēc saules ietekmes izraisītas spriedzes. Inovatīvo antioksidantu aizsardzību nodrošina alfa glikozilrutīns, kas neitralizē brīvos radikāļus — galvenos jutīguma un alerģiju izraisītājus. Formulā ir iekļauts arī likohalkons A, lai nomierinātu ādu un atbalstītu reģenerāciju. Pēcsauļošanās želejveida krēmam nav smaržas, lai pēc iespējas samazinātu ādas kairinājuma risku, un patīkama tekstūra, turklāt klīniski un dermatoloģiski ir pierādīts, ka tas ir piemērots jutīgai ādai un ādai ar tendenci saules izraisītām alerģijām. Atbilst UVA un UVB augstajiem aizsardzības standartiem, ko nosaka Cosmetics Europe. UVA aizsardzības līmeņi pārsniedz ES ieteikumu.
product
10510404 EUCERIN After Sun Sensitive Relief gels, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/52/38/6a94cc7d4977a28f8a8e5c34a06d.png InStock 12.29 EUR 20.49 <div><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: docs-Calibri; font-size: 15px; white-space-collapse: preserve;">Eucerin After Sun Sensitive Relief želejveida krēms ir pēc sauļošanās lietojams produkts jutīgai ādai un ādai ar noslieci uz saules alerģijām. Tas nomierina un palīdz atjaunot ādu pēc saules ietekmes izraisītas spriedzes. Inovatīvo antioksidantu aizsardzību nodrošina alfa glikozilrutīns, kas neitralizē brīvos radikāļus — galvenos jutīguma un alerģiju izraisītājus. Formulā ir iekļauts arī likohalkons A, lai nomierinātu ādu un atbalstītu reģenerāciju. Pēcsauļošanās želejveida krēmam nav smaržas, lai pēc iespējas samazinātu ādas kairinājuma risku, un patīkama tekstūra, turklāt klīniski un dermatoloģiski ir pierādīts, ka tas ir piemērots jutīgai ādai un ādai ar tendenci saules izraisītām alerģijām. Atbilst UVA un UVB augstajiem aizsardzības standartiem, ko nosaka Cosmetics Europe. UVA aizsardzības līmeņi pārsniedz ES ieteikumu.</span><br></div><div> </div> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Pēcsauļošanās