EQUILIBRA Tricologica stiprinošs šampūns, 300 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EQUILIBRA Tricologica stiprinošs šampūns, 300 ml

EQUILIBRA SRL
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
5.10 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Šis šampūns satur īpašo PHYTOSINERGIA augu kompleksu (argans + alveja + augu keratīns no kviešu proteīniem), kas baro, mitrina un pārstrukturē matu stiebru.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šis šampūns satur īpašo PHYTOSINERGIA augu kompleksu (argans + alveja + augu keratīns no kviešu proteīniem), kas baro, mitrina un pārstrukturē matu stiebru. Paredzēts trauslu, krītošu vai lūstošu matu attīrīšanai. Tas ir ideāls turpinājums losjonam pret matu izkrišanu.

  • BEZ PARABĒNIEM
  • BEZ KRĀSVIELĀM
  • BEZ SLES UN SLS
  • AR MAIGU AROMĀTU - BEZ ALERGĒNIEM
product
19111753 EQUILIBRA Tricologica stiprinošs šampūns, 300 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/45/f4/e24bdefbbe49af7bdef5e7eb8fd3.png InStock 5.1 EUR 7.29 <p>Šis šampūns satur īpašo PHYTOSINERGIA augu kompleksu (argans + alveja + augu keratīns no kviešu proteīniem), kas baro, mitrina un pārstrukturē matu stiebru. Paredzēts trauslu, krītošu vai lūstošu matu attīrīšanai. Tas ir ideāls turpinājums losjonam pret matu izkrišanu.</p> <ul><li>BEZ PARABĒNIEM</li> <li>BEZ KRĀSVIELĀM</li> <li>BEZ SLES UN SLS</li> <li>AR MAIGU AROMĀTU - BEZ ALERGĒNIEM</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni