ELFA Dadžu eļļa, 100 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

ELFA Dadžu eļļa, 100 ml

EĻFA NPO
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
3.49 €
Derīguma termiņš: 2025-10-16
Dadžu eļļa matu izkrišanas novēršanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Matu augšanas aktivators. Ar kompleksu BHINTENSIV +: dadzis CO ekstrakts, vetivera ēteriskā eļļa, timiāna ēteriskā eļļa. Pietiek ar vinu iepakojumu pilnam lietošanas kursam.

Dadža eļļa ir bagātināta ar vērtīgām bioloģiski aktīvām vielām, kuras no tā saknēm ekstrahē ar superkritisku CO ekstrakciju (dabiskā tehnoloģija), kas ļauj no augu materiāliem iegūt maksimālu aktīvo vielu daudzumu, pilnībā saglabājot to derīgās īpašības.


Ieteicams:

  • ja cīnaties ar matu izkrišanu;
  • lai paātrinātu matu augšanu;
  • ja cīnaties ar plikpaurību;
  • ja cīnaties blaugznām, sausumu un galvas ādas niezi;
  • ja vēlaties atjaunot vāju un bojātu matu struktūru;
  • ja cīnaties retinātiem matiem, spīduma zudumu, trauslumu, šķelšanos galos.

Darbības mehānisms: dadža eļļa - unikāls dabiski bioloģiski aktīvo vielu (lipīdu, sterīnu, ēterisko un taukaino eļļu, minerālsāļu, vitamīnu, inulīna) komplekss bloķē fermentu darbību, kas izraisa matu izkrišanu, veicina matu folikulu palielinātu asins piegādi un uzturu. Dadža eļļas ārstnieciskās sastāvdaļas novērš blaugznas, uzlabo galvas ādas stāvokli, novērš dažādās tā slimības, atjauno vāju un bojātu matu struktūru.

product
1047186 ELFA Dadžu eļļa, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0f/1c/a9336cfe63c2ccbda1f10391cd76.png InStock 3.49 EUR 4.99 <p style="text-align:justify;">Matu augšanas aktivators. Ar kompleksu BHINTENSIV +: dadzis CO ekstrakts, vetivera ēteriskā eļļa, timiāna ēteriskā eļļa. Pietiek ar vinu iepakojumu pilnam lietošanas kursam.</p> <p style="text-align:justify;">Dadža eļļa ir bagātināta ar vērtīgām bioloģiski aktīvām vielām, kuras no tā saknēm ekstrahē ar superkritisku CO ekstrakciju (dabiskā tehnoloģija), kas ļauj no augu materiāliem iegūt maksimālu aktīvo vielu daudzumu, pilnībā saglabājot to derīgās īpašības.</p> <p style="text-align:justify;"><br /><strong>Ieteicams:</strong></p> <ul><li style="text-align:justify;">ja cīnaties ar matu izkrišanu;</li> <li style="text-align:justify;">lai paātrinātu matu augšanu;</li> <li style="text-align:justify;">ja cīnaties ar plikpaurību;</li> <li style="text-align:justify;">ja cīnaties blaugznām, sausumu un galvas ādas niezi;</li> <li style="text-align:justify;">ja vēlaties atjaunot vāju un bojātu matu struktūru;</li> <li style="text-align:justify;">ja cīnaties retinātiem matiem, spīduma zudumu, trauslumu, šķelšanos galos.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Darbības mehānisms: dadža eļļa - unikāls dabiski bioloģiski aktīvo vielu (lipīdu, sterīnu, ēterisko un taukaino eļļu, minerālsāļu, vitamīnu, inulīna) komplekss bloķē fermentu darbību, kas izraisa matu izkrišanu, veicina matu folikulu palielinātu asins piegādi un uzturu. Dadža eļļas ārstnieciskās sastāvdaļas novērš blaugznas, uzlabo galvas ādas stāvokli, novērš dažādās tā slimības, atjauno vāju un bojātu matu struktūru.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Serumi, losjoni un matu eļļas