DR. LEVY Freezing Anti-Fatigue atvēsinoša un noguruma pazīmes samazinoša sejas maska, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

DR. LEVY Freezing Anti-Fatigue atvēsinoša un noguruma pazīmes samazinoša sejas maska, 30 ml

SCIENTIFIC COSMECEUTICALS S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Ar jauno Dr. Levy atvēsinošo un noguruma pazīmes samazinošo masku vienā mirklī novērsīsiet nogurušas un nokarenas ādas pazīmes.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ar jauno Dr. Levy atvēsinošo un noguruma pazīmes samazinošo masku vienā mirklī novērsīsiet nogurušas un nokarenas ādas pazīmes. Šī maska, kuras pamatā ir trīs tīrākā ūdens avoti, ​​ir dabiski bagāta ar būtiskām minerālvielām un antioksidantiem, tāpēc jūsu seja uzreiz izskatīsies un jutīsies atpūtusies un mirdzošāka. Mazinās visas ādas problemas sākot no pietūkuma līdz pigmentācijas plankumiem, no dehidratācijas līdz ādas pelēkumam - šī maska ​​patiešām sniegs iespaidīgus rezultātus. Pateicoties ar minerālvielām piepildītu triju tīrākā ūdens avotu (Alpu, ledāja un jūras avota ūdens) ādu stiprinošām un atjaunojošām spējām, Jūsu sejas tonis acumirklī kļūs mirdzošs. Šī maska ir bagātināta ar dabīgo matcha tēju un aļģēm, kas nomierina iekaisumu un veicina neaktīvu šūnu darbību, un papildināta ar aizsargājošām probiotikām, lai rūpētos par Jūsu mikrobiomu - drīz vien aizdomāsities, kā Jūs kādreiz dzīvojāt bez šīs maģiskās maskas. Nemaz nerunājot par rudzupuķu ekstraktiem, kas cīnās ar plankumiem, un mitrinošo hialuronskābi... patiesībā nav nekā tāda, ko šī maska ​​nevarētu izdarīt.

product
1144594 DR. LEVY Freezing Anti-Fatigue atvēsinoša un noguruma pazīmes samazinoša sejas maska, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8f/1a/cea565659070fe5296bac09c2d26.png InStock 62.29 EUR 88.99 <p>Ar jauno Dr. Levy atvēsinošo un noguruma pazīmes samazinošo masku vienā mirklī novērsīsiet nogurušas un nokarenas ādas pazīmes. Šī maska, kuras pamatā ir trīs tīrākā ūdens avoti, ​​ir dabiski bagāta ar būtiskām minerālvielām un antioksidantiem, tāpēc jūsu seja uzreiz izskatīsies un jutīsies atpūtusies un mirdzošāka. Mazinās visas ādas problemas sākot no pietūkuma līdz pigmentācijas plankumiem, no dehidratācijas līdz ādas pelēkumam - šī maska ​​patiešām sniegs iespaidīgus rezultātus. Pateicoties ar minerālvielām piepildītu triju tīrākā ūdens avotu (Alpu, ledāja un jūras avota ūdens) ādu stiprinošām un atjaunojošām spējām, Jūsu sejas tonis acumirklī kļūs mirdzošs. Šī maska ir bagātināta ar dabīgo matcha tēju un aļģēm, kas nomierina iekaisumu un veicina neaktīvu šūnu darbību, un papildināta ar aizsargājošām probiotikām, lai rūpētos par Jūsu mikrobiomu - drīz vien aizdomāsities, kā Jūs kādreiz dzīvojāt bez šīs maģiskās maskas. Nemaz nerunājot par rudzupuķu ekstraktiem, kas cīnās ar plankumiem, un mitrinošo hialuronskābi... patiesībā nav nekā tāda, ko šī maska ​​nevarētu izdarīt.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas