DR. LEVY 3 Deep Cell Renewal Micro-Resurfacing Cleanser attīrošs gels skrubis, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

DR. LEVY 3 Deep Cell Renewal Micro-Resurfacing Cleanser attīrošs gels skrubis, 150 ml

SCIENTIFIC COSMECEUTICALS S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Sejas skrubis un reģenerējoša ātras iedarbības maska attīra, mīkstina un izlīdzina ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sejas skrubis un reģenerējoša ātras iedarbības maska attīra, mīkstina un izlīdzina ādu. Sastāvā esošie komponenti: AHA un BHA skābju maisījums, granātābolu enzīms un 10% dabīgās un bioloģiski noārdāmās celulozes mikrogranulas nodrošina lielisku pīlinga efektu. Šis sejas skrubis izšķīdina un noloba atmirušās ādas šūnas, padarot ādas tekstūru gludu un elastīgu. Papildus tas ir bagātināts ar ļoti koncentrētām probiotikām (kas palīdz stiprināt ādas skābes apvalku), hialuronskābi (kas veicina ādas mitrināšanu un mitruma saglabāšanu), alveju un B5 vitamīnu (kas nomierina ādu).

Rezultāti? Jūsu āda būs redzami gaišāka, jauneklīgāka un brīnišķīgi maiga. Sejas skrubi un masku var lietot uz 4 ādas zonām: sejas, kakla, dekoltē un rokām.

product
1144592 DR. LEVY 3 Deep Cell Renewal Micro-Resurfacing Cleanser attīrošs gels skrubis, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8f/19/da5319dd4bb0d685389c4859194d.png InStock 47.59 EUR 67.99 <p>Sejas skrubis un reģenerējoša ātras iedarbības maska attīra, mīkstina un izlīdzina ādu. Sastāvā esošie komponenti: AHA un BHA skābju maisījums, granātābolu enzīms un 10% dabīgās un bioloģiski noārdāmās celulozes mikrogranulas nodrošina lielisku pīlinga efektu. Šis sejas skrubis izšķīdina un noloba atmirušās ādas šūnas, padarot ādas tekstūru gludu un elastīgu. Papildus tas ir bagātināts ar ļoti koncentrētām probiotikām (kas palīdz stiprināt ādas skābes apvalku), hialuronskābi (kas veicina ādas mitrināšanu un mitruma saglabāšanu), alveju un B5 vitamīnu (kas nomierina ādu).</p> <p><strong> Rezultāti?</strong> Jūsu āda būs redzami gaišāka, jauneklīgāka un brīnišķīgi maiga. Sejas skrubi un masku var lietot uz 4 ādas zonām: sejas, kakla, dekoltē un rokām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Skrubji