NEW NORDIC Dida таблетки, 60 шт.

NEW NORDIC Dida таблетки, 60 шт.

NEW NORDIC
Срок годности: 2027-06-30
В составе таблеток Dida содержатся растения, обладающие антисептическим воздействием, регулирующим скопление газов в кишечнике.
Подробнее
Информация
Пищевая добавка!
Пищевая добавка! Пищевая добавка не заменяет полноценное и сбалансированное питание.
Внешний вид продукта может отличаться от представленного на фото.
Цены на продукцию в аптеках могут различаться.

В составе таблеток Dida содержатся растения, обладающие антисептическим воздействием, регулирующим скопление газов в кишечнике.Мята перечная и фенхель уменьшают образование газов в кишечнике и вздутие живота.

Подробнее о товаре
product
1046880 NEW NORDIC Dida tabletes, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c3/0c/0bd594e22874f454149c539baba7.png InStock 15.59 EUR 23.99 <p style="text-align:justify;">Dida sastāvā ir ārstniecības augi un garšaugi, kam piemīt antiseptiskas, gāzu uzkrāšanos, vēdera vilkšanu un pūšanos regulējošas īpašības. Kanēlis, raudene, ķiploks, krustnagliņas, kardamona augļi un olīvkoka lapas ir labi zināmas ar savu antiseptisko iedarbību, kas neļauj attīstīties sliktajai zarnu mikroflorai. Piparmētras un dilles mazina vēdera pūšanos un vilkšanas sajūtu, palīdz novērst smaguma sajūtu kuņģī pēc ēšanas. Lietojot Dida, ieteicams samazināt kafijas, alkohola, saldumu un cukura patēriņu uzturā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Zarnu mikroflora