DICLAC 1% gels, 50 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

DICLAC 1% gels, 50 g

SALUTAS PHARMA GMBH
Kopā
7.09 €
Derīguma termiņš: 2025-12-31
Diclac 1 % gels ir sāpes atvieglojošas un pretiekaisuma zāles.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Diclac 1 % gels ir sāpes atvieglojošas un pretiekaisuma zāles (nesteroīds pretiekaisuma/analgētisks līdzeklis). Ārīgai lietošanai pret sāpēm, iekaisumu un pietūkumu šādos gadījumos: pēctraumatiski cīpslu, saišu, muskuļu un locītavu iekaisumi, kas radušies, piemēram, sastiepumu, izmežģījumu vai sasitumu rezultātā; mīksto audu reimatiskas slimības (tendinīts un tendosinovīts, bursīts, roku-plecu sindroms, iekaisums muskuļos un kapsulu rajonos); deģeneratīvas slimības ekstremitāšu locītavās.

Papildu informācija par produktu
product
1046765 DICLAC 1% gels, 50 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a4/f2/f094d8728fd1d062d5ee39c751a2.png InStock 7.09 EUR 7.09 <p style="text-align:justify;">Diclac 1 % gels ir sāpes atvieglojošas un pretiekaisuma zāles (nesteroīds pretiekaisuma/analgētisks līdzeklis). Ārīgai lietošanai pret sāpēm, iekaisumu un pietūkumu šādos gadījumos: pēctraumatiski cīpslu, saišu, muskuļu un locītavu iekaisumi, kas radušies, piemēram, sastiepumu, izmežģījumu vai sasitumu rezultātā; mīksto audu reimatiskas slimības (tendinīts un tendosinovīts, bursīts, roku-plecu sindroms, iekaisums muskuļos un kapsulu rajonos); deģeneratīvas slimības ekstremitāšu locītavās.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās