DEEP RELIEF gels, 50 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

DEEP RELIEF gels, 50 g

MENTHOLATUM COMPANY LIMITED
Kopā
8.60 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Deep Relief ir sāpes mazinošs gels uzklāšanai uz ādas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Deep Relief ir sāpes mazinošs gels uzklāšanai uz ādas. To lieto akūtu sāpju atvieglošanai un iekaisuma mazināšanai locītavās un apkārtējos audos, kas rodas pietūkuma dēļ. Šo gelu lieto muskuļu un locītavu traumu gadījumā (sporta traumu), piemēram, sasprindzinājumu, mežģījumu un sastiepumu gadījumos. Deep Relief satur divas aktīvās vielas: ibuprofēns pieder tā sauktajai nesteroīdo pretiekaisuma zāļu grupai (NPL), kas nodrošina efektīvu sāpju mazināšanu un samazina gan iekaisumu, gan pietūkumu; levomentols nodrošina sāpes remdinošo iedarbību, kas mazina sāpes.

Papildu informācija par produktu
product
104699 DEEP RELIEF gels, 50 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/41/bc/2ee62f6c0ff1e9caeff9cef3b8ed.png InStock 8.6 EUR 8.6 <p style="text-align:justify;">Deep Relief ir sāpes mazinošs gels uzklāšanai uz ādas. To lieto akūtu sāpju atvieglošanai un iekaisuma mazināšanai locītavās un apkārtējos audos, kas rodas pietūkuma dēļ. Šo gelu lieto muskuļu un locītavu traumu gadījumā (sporta traumu), piemēram, sasprindzinājumu, mežģījumu un sastiepumu gadījumos. Deep Relief satur divas aktīvās vielas: ibuprofēns pieder tā sauktajai nesteroīdo pretiekaisuma zāļu grupai (NPL), kas nodrošina efektīvu sāpju mazināšanu un samazina gan iekaisumu, gan pietūkumu; levomentols nodrošina sāpes remdinošo iedarbību, kas mazina sāpes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās