COSNATURE ar Granātāboliem dušas želeja, 250 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

COSNATURE ar Granātāboliem dušas želeja, 250 ml

COSNATURE NATURKOSMETIK
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
5.15 €
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Patīkama dušas želeja ar bagātīgu organisko granātābolu sēklu eļļu padarīs jūsu ādu svaigu un patīkami maigu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

cosnature® CARE DUŠAS GRANATĀNAS atmodina sajūtas ar maigu augļu aromātu. Maiga formula nodrošina maigu un rūpīgu attīrīšanu. Patīkama dušas želeja ar bagātīgu organisko granātābolu sēklu eļļu padarīs jūsu ādu svaigu un patīkami maigu.

Granātābolu sēklu eļļa, kas iegūta no bioloģiski audzētām granātābolu sēklām, ir ideāla eļļa pretnovecošanās produktiem, jo ​​tajā ir unikāli augsts punīnskābes saturs. To raksturo izcilas antioksidanta īpašības un tādēļ tā nodrošina īpašu aizsardzību pret brīvajiem radikāļiem un negatīvo vides ietekmi.

product
1143306 COSNATURE ar Granātāboliem dušas želeja, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4f/3d/d79ced58b6c2969cd576bffda84a.png InStock 5.15 EUR 5.15 <p>cosnature® CARE DUŠAS GRANATĀNAS atmodina sajūtas ar maigu augļu aromātu. Maiga formula nodrošina maigu un rūpīgu attīrīšanu. Patīkama dušas želeja ar bagātīgu organisko granātābolu sēklu eļļu padarīs jūsu ādu svaigu un patīkami maigu.</p> <p>Granātābolu sēklu eļļa, kas iegūta no bioloģiski audzētām granātābolu sēklām, ir ideāla eļļa pretnovecošanās produktiem, jo ​​tajā ir unikāli augsts punīnskābes saturs. To raksturo izcilas antioksidanta īpašības un tādēļ tā nodrošina īpašu aizsardzību pret brīvajiem radikāļiem un negatīvo vides ietekmi.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi